"Once upon a time in Hollywood": Εpic

Published: 20 Mar 2019, 17:29

Eντάξει, τι να λέμε και τι να γράφουμε τώρα. 

<a href="/en/nea/o-koyentin-tarantino-ehei-diko-toy-kanali-sti-nova/62480">Ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει το δικό του κανάλι στη Nova</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Κουέντιν Ταραντίνο έχει το δικό του κανάλι στη Nova

Το "Once upon a time in Hollywood" του Κουέντιν Ταραντίνο έχει το πρώτο του τρέιλερ και χύσαμε δάκρυα χαράς και ευχαρίστησης. 

Επικεντρώνεται ξεκάθαρα στο Λος Άντζελες του 1969 και την ιστορία του διάσημου τηλεοπτικού αστέρα Rick Dalton (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) και του επί χρόνια κινηματογραφικού του «παρτενέρ», που εκτελεί χρέη κασκαντέρ, Cliff Booth (Μπραντ Πιτ), οι οποίοι βρίσκονται σε μια βιομηχανία που δεν μπορούν πλέον να αναγνωρίσουν. Η κάμερα δείχνει αρκετή Sharon Tate (Μαργκό Ρόμπι) και μια φευγαλέα ματιά στον Charles Manson (Ντέιμον Χέριμαν), αλλά φυσικά φοβερές μουσικές και μια κλασσική ταραντινική σφραγίδα, όπως την περιμέναμε.

Αυτή την περίοδο ο Ταραντίνο προσπαθεί να τελειώσει το μοντάζ με σκοπό να πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο προσεχές Φεστιβάλ Καννών. Το «Once Upon a Time in Hollywood» θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική 26 Ιουλίου 2019, ενώ αρχικά θα κυκλοφορούσε 9 Αυγούστου, ημερομηνία που συμπίπτει με την επέτειο 50 χρόνων της δολοφονίας της Σάρον Τέιτ από τα μέλη της ομάδας του Τσαρλς Μάνσον. Στην Ελλάδα το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» θα κυκλοφορήσει 22 Αυγούστου από την Feelgood Entertainment. 

Αναμένουμε φυσικά και νέο τρέιλερ όπου πιθανώς θα εμφανιστούν οι Αλ Πατσίνο, Κερτ Ράσελ, Τιμ Ροθ και πολλοί άλλοι που απαρτίζουν ένα φοβερό καστ! 

Update 21/5/19: Φοβερό επίσημο τρέιλερ, ακριβώς την ίδια στιγμή που η ταινία πραγματοποιεί την παγκόσμια επίσημη πρεμιέρα της στο φεστιβάλ των Καννών. Εμφανίζονται τόσο ο Αλ Πατσίνο, όσο και η Μαργκό Ρόμπι, αλλά και ο... Τσαρλς Μάνσον.

Update 28/6/19: Δύο νέα τρέιλερ που ανακυκλώνουν ουσιαστικά το υλικό του επίσημου clip, αλλά με κάποια νέα πλάνα και -κυρίως- μια εισαγωγή στον τρόπο με τον οποίο οι δύο πρωταγωνιστές μας θα αναμμιχθούν με την κοινότητα του Τσαρλς Μάνσον: Περισσότερα στις 22 Αυγούστου.

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos