Ο Φρανκεστάιν του Κώστα Ζάππα έχει τρέιλερ

Published: 13 Jan 2020, 05:58

Μετά από αναβολές αρκετών μηνών, ο Κώστας Ζάππας ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας "Φrankestein" που βασίζεται στο δικό του ομώνυμο μυθιστόρημα «Frankenstein REC» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καστανιώτη στην Ελλάδα και στα Αγγλικά από την Column Books. 

Οι πρωτοεμφανιζόμενοι Έλλη Τσιτσιπά και Αντώνης Γκορίτσας είναι οι πρωταγωνιστές, με guest star και παραγωγό τον Louis Mandylor (τον 52χρονο Αυστραλό που ενδεχομένως να θυμάστε σαν Νick Portokalos στα "Μy big fat greek wedding" της Νία Βαρντάλος. .Συμπρωταγωνιστούν οι Δήμητρα Χατούπη, Λυδία Φωτοπούλου, Βασίλης Μπισμπίκης, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νικολίτσα Ντρίζη. 

Έδωσε στην δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ που περιέχει ορισμένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικά καθαρά υποκειμενικά πλάνα. 

Σε μια πόλη φτάνει ένας θίασος που ανεβάζει τον Φράνκενσταϊν. Μια νεαρή δημοσιογράφος που ερευνά το μύθο πιστεύει πως το μυθιστόρημα δεν είναι ένα παραμύθι, αλλά η αληθινή ιστορία μιας παρέας αλχημιστών, με ιδρυτή το νεαρό γιατρό Βίκτορ Φράνκενσταϊν, που το 1817 κατάφεραν να νικήσουν το θάνατο και να επανέλθουν από τους νεκρούς. Παίρνοντας συνεντεύξεις από το θίασο, έρχεται αντιμέτωπη με τους σκοτεινούς ήρωες του μυθιστορήματος, οι οποίοι εμφανίζονται στην πόλη πιο ζωντανοί από ποτέ.  Ποιοι είναι αυτοί οι «ηθοποιοί»; Και γιατί ήρθαν στην πόλη της; 

Ένα δραματικό θρίλερ σαν graphic novel με γοτθικά στοιχεία, animation και έφηβους πρωταγωνιστές. Μια ιδιαίτερη ματιά στην κλασσική ιστορία που επανεισαγάγει τους διάσημους χαρακτήρες του γοτθικού, ρομαντικού μπεστ σέλερ για μια ολόκληρη νέα γενιά θεατών. 

Περισσότερα για το φιλμ εδώ.

Update 15/6/20: Η ταινία του Κώστα Ζάππα θα προβληθεί στο Marche du Film 2020 του φεστιβάλ των Καννών, με δύο προβολές αποκλειστικά για δημοσιογράφους και διανομείς στις 23 Ιουνίου, 17.00 στο ARCADES 1 & στις 26 ΙΟΥΝΊΟΥ, 22.00 στο OLYMPIA SUNSET, από την HOUSE OF FILM, LA world sales and distribution.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos