"Mid90s": Ο Τζόνα Χιλ την είδε... "Kids"

Published: 25 Jul 2018, 20:13

Ο Jonah Hill έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Seth, στην ταινία “Superbad,” η οποία όρισε μία ολόκληρη γενιά teenagers. Ενώ ο Hill μεγάλωνε στα χρόνια, ταυτόχρονα μεγάλωνε και το βιογραφικό του. Τον είδαμε σε κωμικούς ρόλους αλλά και σε δραματικούς ρόλους. Ήρθε η ώρα όμως να τον δούμε στην καρέκλα του σκηνοθέτη με την νέα ταινία του “Mid90s.”

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, ο Hill δήλωσε πώς οι δύο βασικές ταινίες που αποτέλεσαν το έναυσμα για το “Mid90s” είναι το “Kids” του 1995 σκηνοθετημένο από τον Larry Clark, και το “This is England” από τον Shane Meadows. Η ταινία του Hill πρόκειται για ένα coming-of-age-story, με την επίσημη σύνοψη να διαβάζει ως εξής: «σε σενάριο και σκηνοθεσία από τον Jonnah Hill, το Mid90s ακολουθεί τον Stevie, ένα δεκατριάχρονο αγόρι στο Los Angeles τη δεκαετία του ’90, ο οποίος περνάει τον καλοκαίρι του ακροβατώντας μεταξύ της ταραγμένης οικογένειάς του και των νέων φίλων του που γνωρίζει σε ένα skate-shop».

Στην ταινία θα δούμε τον Sunny Suljic (“Killing of a Sacred Deer”), την Katherine Waterston (“Inherent Vice”), και τον Lucas Hedges (ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στο “Boy Erased” που έρχεται στους κινηματογράφους). Απ’ότι φαίνεται η νέα ταινία του Hill θα εξετάζει αυτή την πολύπλοκη μεταβατική ηλικία και θα μας συγκινήσει.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos