Η Ολίβια Κόλμαν, η Τζέσι Μπάκλεϊ και τα χυδαία μυστικά τους

Published: 8 Nov 2023, 18:53

Η Ολίβια Κόλμαν (“The Favourite”) και η Τζέσι Μπάκλεϊ (“I'm Thinking of Ending Things”) ενώνουν τις δυνάμεις τους στο “Wicked Little Letters”, το οποίο έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο πρόσφατο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο και έχει πλέον και επίσημο τρέιλερ.

<a href="/en/nea/olivia-kolman-kai-mpenentikt-kampermpats-sto-remake-toy-polemoy-ton-rooyz/69683">Ολίβια Κόλμαν και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στο remake του Πόλεμου των Ρόουζ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟλίβια Κόλμαν και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στο remake του Πόλεμου των Ρόουζ

Η ταινία, που βασίζεται σε μια πραγματική ιστορία, αφορά ένα σκάνδαλο που κλονίζει μια παραθαλάσσια αγγλική πόλη τη δεκαετία του ‘20.

Η συντηρητική Ίντιθ (Κόλμαν) και η εριστική Ρόουζ (Μπάκλεϊ) είναι δύο γειτόνισσες. Όταν η Ίντιθ και άλλα μέλη της κοινότητας αρχίζουν να λαμβάνουν ανώνυμα γράμματα γεμάτα από ευφάνταστες χυδαιότητες, η Ρόουζ κατηγορείται ότι βρίσκεται πίσω από αυτά, καθώς είναι γνωστή για την αθυροστομία της. Η Ρόουζ δικάζεται και η υπόθεση προκαλεί μεγάλη αναστάτωσε σε εθνικό επίπεδο. Όμως, οι γυναίκες της πόλης δεν είναι πεπεισμένες ότι η Ρόουζ είναι πραγματικά ένοχη και αρχίζουν να ερευνούν μόνες τους την υπόθεση.

Σκηνοθετεί η Θία Σάροκ (Me before you) σε σενάριο κάποιου πρωτοεμφανιζόμενου Τζόνι Σουίτ. 

 Από το τρέιλερ φαίνεται ότι οι Κόλμαν και Μπάκλεϊ περνάνε φανταστικά σε αυτή τη μίξη κωμωδίας και μυστηρίου, οπότε θα επανέλθουμε όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίσημη κυκλοφορία του “Wicked Little Letters”.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos