Το "House of Gucci" του Ρίντλεϊ Σκοτ έχει τρέιλερ

Published: 30 Jul 2021, 10:40

Mε διπλό κινηματογραφικό χτύπημα επιστρέφει ο Ρίντλεϊ Σκοτ και μάλιστα με δύο εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, φιλμ.

<a href="/en/nea/o-rintlei-skot-tha-skinothetisei-tin-kinimatografiki-viografia-ton-bee-gees/69450">Ο Ρίντλεϊ Σκοτ θα σκηνοθετήσει την κινηματογραφική βιογραφία των Bee Gees</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Ρίντλεϊ Σκοτ θα σκηνοθετήσει την κινηματογραφική βιογραφία των Bee Gees

Θα προηγηθεί χρονικά (15 Οκτωβρίου) το "The Last Duel" με ιππότες και προδομένες αγάπες και σπαθιά και μονομαχίες. Μπορείτε εδώ να μάθετε περισσότερα και να δείτε τρέιλερ. 

Ακολουθεί το "House of Gucci" που αφορά στην δραματική ιστορία της οικογένειας Gucci κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ 

Σε πρώτο πλάνο η Lady Gaga ως η κινηματογραφική Πατρίτσια Ρετζιάνι, ο Άνταμ Ντράιβερ στο ρόλο του Μαουρίτσιο Γκούτσι, ο (τρομακτικά αγνώριστος) Τζάρεντ Λέτο που υποδύεται τον Πάολο Γκούτσι, ο Αλ Πατσίνο ως ο Άλντο Γκούτσι και ο Τζέρεμι Άιρονς ως ο Ροδόλφο Γκούτσι.

Ναι, αυτός που θα δείτε στην φωτό ακριβώς από κάτω, είναι ο Τζάρεντ ο Λέτο σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ οσκαρική υποψηφιότητα. Το διάβασατε πρώτα εδώ. Συνεχίζουμε. 

Το "Ηouse of Gucci" αναμένεται στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου, βασίζεται στο βιβλίο της Σάρα Γκέι Φόρντεν "The House of Gucci: A Sensational Story ofMurder, Madness, Glamour, and Greed" και πραγματεύεται τον παρηκμασμένο γάμο της Πατρίτσια Ρετζιάνι και του Μαουρίτσιο Γκούτσι, την ενορχήστρωση της δολοφονίας του και την καταδίκη σε ποινή κάθειρξης 16 χρόνων της Ρετζιάνι.

Στις 25 Νοεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες από την Tullip Entertainment. Όλα τα επίσημα πόστερ θα τα βρείτε λίγο πιο κάτω στην photo gallery.

Περισσότερα σας έχουμε γράψει πριν αρκετούς μήνες. 

Πατάμε play και ακούμε "Ηeart of glass" των Blondie.

Update: Δεύτερο εξίσου θελκτικό, τρέιλερ, με "Sweet Dreams" από Eurythmics στο σάουντρακ και υποψιαζόμαστε δύο πράγματα. Πρώτον, άλλη μια σπουδαία ερμηνεία από τον Αλ Πατσίνο. Δεύτερον μια έκπληξη ερμηνευτική από την Lady Gaga. Έχουμε ψηθεί, όπως καταλάβατε. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos