"The handmaiden": Τρέιλερ που "σκοτώνει"

Published: 2 Aug 2016, 12:39

Πριν από κάποιους μήνες σας είχαμε γράψει για τη νέα πολυαναμενόμνενη ταινία του Νοτιοκορεάτη εικονοκλάστη κινηματογραφιστή Παρκ Τσαν Γουκ, με τίτλο “The handmaiden”, ένα  λεσβιακό θρίλερ εποχής που έκλεψε τις εντυπώσεις κατά την παρουσίασή του  στο πρόσφατο Φεστιβάλ των Καννών και που θα δούμε στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ταινία βρήκε αμέσως  διανομή στις κινηματογραφικές αίθουσες  των ΗΠΑ από την Amazon Studios και τη Magnolia Pictures και το πρώτο Αμερικάνικο τρέιλερ-χείμαρρος  μόλις κυκλοφόρησε.

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Σάρα Γουότερς με τίτλο “Fingersmith” που αφορά στην ιστορία μιας νεαρής απατεώνισσας τη δεκαετία του’30, περίοδο της Ιαπωνικής κατοχής , η οποία προσλαμβάνεται από μια πλούσια Γιαπωνέζα κληρονόμο που ζει μόνη στην επαρχία μαζί με τον αυταρχικό θείο της ως βοηθός της. Ουσιαστικά όμως, η Σούκι, όπως ονομάζεται, έχει στην πραγματικότητα προσληφθεί από τον μεγαλοαπατεώνα Μποκσούν με στόχο να έχει την πλούσια κληρονόμο Χιντέκο από κοντά και να την…. πείσει να παντρευτεί τον ίδιο, ώστε ο τελευταίος να της ‘φάει’ τα λεφτά και να την κλείσει στο τρελάδικο. Ωστόσο, η Σούκι και η Χιντέκο, θα ερωτευτούν εν τέλει και  ένα αισθησιακό θρίλερ χαρακτήρων θα εκτυλιχτεί στις οθόνες μας. 

Ήδη το κοινό των Καννών μιλά για μια ακόμη αριστουργηματική ατμοσφαιρική δουλειά από τον δημιουργό  των “Sympathy for Mr. Vengeance”, “Oldboy” και “Lady Vengeance”, ενώ η νεαρή Κιμ Ταε-ρι -που υποδύεται την Σούκι, θεωρείται ήδη το next best thing του κινηματογραφικού γίγνεσθαι της Άπω Ανατολής. Υπομονή μέχρι τις 13 Οκτωβρίου, όταν και θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 2 Aug 2016, 12:39
Ενημέρωση: 2 Aug 2016, 13:33
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos