"Finch": Ο Τομ Χανκς τελευταίος άνθρωπος στη Γη

Published: 21 Sep 2021, 01:17

Περισσότερα από 40 χρόνια καριέρας μετρά ο Τομ Χανκς, μόλις σε δύο sci-fi τον είχαμε δει ως τώρα. Στο υπερφιλόδοξο αλλά αποτυχημένο «Cloud Atlas» της Λάνα Ουατσόφσκι το 2012 και μάλιστα σε δεύτερο ρόλο και στο νερόβραστο «The circle» του 2017 όπου υποδύθηκε τον CEO μιας high tech εταιρείας.

<a href="/en/nea/new-look-monotono-kai-afiloxeno-gia-ton-theati/69579">"Τhe new look": Μονότονο και αφιλόξενο για τον θεατή</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Τhe new look": Μονότονο και αφιλόξενο για τον θεατή

Θα τον δούμε και στις 5 Νοεμβρόυ στο Apple TV, στο «Finch» στον ρόλο ενός επιστήμονα που προσπαθεί να επιβιώσει ως ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη, με παρεάκι έναν σκύλο και ένα ρομπότ που δημιούργησε ο ίδιος για να προστατεύσει το ζώο όταν χρειαστεί. Ξεκινούν ένα γιγάντιο road trip διασχίζοντας τις ΗΠΑ σε μια μελλοντολογική παραλλαγή του «Ναυαγού».

Σκηνοθετεί ο Μιγκέλ Σαπότσνικ στην δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του μετά το «Repo Men»/2010, πολύ πιο γνωστός όμως από τα επεισόδια που σκηνοθέτησε για τα Fringe & True Detective, πολύ περισσότερο όμως για τα αντίστοιχα αρκετά του Game Of Thrones και ειδικά το «Battle of bastards».

Στην σκηνοθεσία συναντάμε τον πρωτοεμφανιζόμενο Κρεγκ Λακ, σε συνεργασία με τον πολύ έμπειρο παραγωγό Άιβορ Πάουελ (Blade Runner, Alien), ο οποίος στα 78 του αποφάσισε να γράψει το πρώτο του κινηματογραφικό σενάριο. Παράξενα πράγματα.

Στο τρέιλερ πάντως, η δοτικότητα και η εύκολη συμπάθεια προς τον Τομ Χανκς (στοιχεία μεταξύ άλλων που τον έκαναν σούπερ σταρ) είναι δεδομένες.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos