Το "Fast & Furious 9" έχει τρέιλερ

Published: 1 Feb 2020, 14:28

To Fast & Furious επιστρέφει με το Νο 9, με σχεδόν όλη την παλιοπαρέα μαζεμένη, εκτός φυσικά Ντουέιν Τζόνσον και Τζέισον Στέθαμ που ξεκίνησαν νέο franchise (Hobbs & Shaw) μαζί με τον σεναριογράφο Κρις Μόργκαν. 

<a href="/en/multimedia-trailer/fast-10-i-arhi-toy-teloys/67728">"Fast 10": Η αρχή του τέλους</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Fast 10": Η αρχή του τέλους

Βιν Ντίζελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Κρις Μπρίτζες, Νάταλι Εμάνιουελ, Tαϊρίζ Γκίμπσον, Τζορντάνα Μπρούστερ, αλλά και Σαρλίζ Θερόν και Ελεν Μίρεν, με νέα "μεταγραφή" τον Τζον Τσένα που θα υποδυθεί τον κακό αντίπαλο του Βιν Ντίζελ: τον αδερφό του.

Σκηνοθετεί μετά από καιρό ο Τζάστιν Λιν («Tokyo Drift», «The Fast & the Furious, Fast Five», και «Fast & Furious 6») και το τρέιλερ δείχνει όπως ακριβώς το περιμένεις (αν και κάπως λιγότερο λαμπερό): Ξεκινάει μεν με μια οικογενειακή στιγμή, αλλά πολύ γρήγορα τα καταιγιστικά κασκαντιλίκια ανθρώπων και αυτοκινήτων και τα ξυλοφορτώματα πέφτουν βροχή. 

Update: Δεύτερο, χορταστικό, σχεδόν τρίλεπτο τρέιλερ που πρέπει πραγματικά να το δείτε για να πιστέψετε όσα αδιανόητα συμβαίνουν σε μια καταιγιστική και συνεχόμενη αλληλουχία από κασκάντες που δεν έχουν τον... Θεό τους! Στις ελληνικές αίθουσες αναμένεται (αν όλα εξελιχθούν ομαμά με την πανδημία), στις 24 Ιουνίου. 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos