"Dr. Dolittle": Η φιλόζωη πλευρά του Iron Man!

Published: 14 Oct 2019, 14:30

Το 2020 πλησιάζει σιγά σιγά και φέρνει μαζί του διάφορες ταινίες, για μικρούς και μεγάλους κι εμείς ελπίζουμε να είναι ενδιαφέρουσες. Μετά την φοβερή επιτυχία του Robert Downey Jr. ως Iron Man, ο αγαπημένος μας ηθοποιός αποφασίζει να αλλάξει για λίγο στυλ και να αποκαλύψει το πόσο φιλόζωος είναι! Ο λόγος για το Dolittle, την νέα ταινία του, που περιμένουμε στις 17 Ιανουαρίου 2020 και είναι εμπνευσμένη από τα παιδικά βιβλία του βρετανού συγγραφέα Hugh Lofting. Εδώ ο ηθοποιός μπαίνει στο ρόλο του Dr. Dolittle, που το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η εκκεντρικότητα και το γεγονός πως μπορεί να μιλά με… ζώα!

<a href="/en/news/otan-i-nasa-prosferthike-na-sosei-ton-iron-man/59535">Όταν η NASA προσφέρθηκε να σώσει τον Iron Man!</a>ΣΧΕΤΙΚΑΌταν η NASA προσφέρθηκε να σώσει τον Iron Man!

Η ταινία έχει μεταφερθεί ξανά στη μεγάλη οθόνη το 1967 από τον Richard Fleischer χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία. Αυτή τη φορά, με ένα τρέιλερ που θυμίζει έναν συνδυασμό Πειρατών της Καραϊβικής, Σέρλοκ Χόλμς και της Ζωής του Πι, ο Robert Downey Jr. επιχειρεί να μας ταξιδέψει στις περιπέτειες του εκκεντρικού Dr. Dolittle και των εξωτικών του φίλων, που του κάνουν παρέα στη γιγάντια έπαυλή του. Όταν η νεαρή βασίλισσα (Jessie Buckley) αρρωσταίνει, ο γιατρός μας αναλαμβάνει ένα επικίνδυνο μα επικό ταξίδι σε ένα μυθικό νησί, προς αναζήτηση της θεραπείας που έχει ανάγκη η βασίλισσα.

Με φωνές από τους Rami Malek ως γορίλας, Octavia Spencer ως πάπια, Kumail Nanjiani ως στρουθοκάμηλος, John Cena ως πολική αρκούδα, Emma Thompson ως παπαγάλος, αλλά και πλήθος άλλων ζώων από τους Marion Cotillard, Frances de la Tour, Carmen Ejogo, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Tom Holland, και Craig Robinson, το καστ φαίνεται πολλά υποσχόμενο εμπεριέχοντας πολλές αγαπημένες φωνές, χωρίς να λείπουν όμως και οι συμμετοχές ηθοποιών όπως των Antonio Banderas, Michael Shhen και Jim Broadbent.

Ας ελπίσουμε ο σκηνοθέτης Stephen Gaghan να μπορέσει επιτυχημένα να χρησιμοποιήσει αυτό το δυνατό cast και να αναδείξει κάθε ήρωα, αλλά και την ίδια την αγαπημένη παιδική ιστορία, όπως τους αρμόζει.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos