Όταν η NASA προσφέρθηκε να σώσει τον Iron Man!

nasa save tony stark
Published: 13 Dec 2018, 17:04
Συντάκτης:

Μετά το “Infinity War” η Marvel μπορεί να υπολογίζει από τώρα για την επόμενη επιτυχία, καθώς το τρέιλερ για την ταινία “Avengers: Endgame” που θα βγει μέσα στο 2019, όχι μόνο έσπασε ρεκόρ προβολών στα social media, αλλά έχει κάνει τους πάντες να μιλάνε για το πεσμένο ηθικό των υπέρ ηρώων και κυριότερα για την κατάσταση του Τόνυ Σταρκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ"Dr. Dolittle": Η φιλόζωη πλευρά του Iron Man!

Συγκεκριμένα, ο Iron Man φαίνεται να είναι χαμένος στο διάστημα μη μπορώντας να επικοινωνήσει, πόσο μάλλον να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Το θείο δώρο του internet ωστόσο κρύβει πολλές εκπλήξεις. Ένας αποκαρδιωμένος φαν του Twitter αποφάσισε να κάνει έκκληση για βοήθεια στη NASA ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ να βοηθήσει τον ολομόναχο Τόνυ Σταρκ!

 

 

Αυτό που κανείς δεν περίμενε βέβαια και συνεπώς έφερε ένα κύμα συγκίνησης στους απανταχού φαν της Marvel, ήταν η έγκαιρη απάντηση της NASA: “Marvel, ενημερωθήκαμε για τον Τόνυ Σταρκ. Ως γνωστόν, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε για το “Avengers, we have a problem”. Εάν όμως δεν μπορεί να επικοινωνήσει, θέτουμε στην διάθεσή σας όλο το έμψυχο δυναμικό μας και την τεχνογνωσία μας ώστε να ψάξετε παντού και να βρείτε τον αγνοούμενο ήρωά σας!"

 

 

Η NASA αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πόσο κουλ είναι με την ποπ κουλτούρα και πόσο αγαπητή γίνεται στο κοινό με τις έξυπνες απαντήσεις της. Kαι φυσικά, ανάλογες και οι αντιδράσεις των συγκινημένων φαν:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση:: 13 Dec 2018, 17:04
Ενημέρωση: 14 Dec 2018, 15:12
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο