"Boy erased": Κι όμως, είναι αληθινή ιστορία..

Published: 19 Jul 2018, 12:15

Είχαμε αναφέρει και παλαιότερα πως ο Joel Edgerton σκηνοθετεί την νέα του ταινία “Boy Erased” που βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Garrard Conley, τρία χρόνια μετά την πρώτη του σκηνοθετική προσπάθεια το 2015 με το “The Gift.” Στη νέα του ταινία όμως (στην οποία έχει γράψει και το σενάριο), σκηνοθετεί τους Nicole Kidman, Russell Crowe, Xavier Dolan και Lucas Hedges (ο νεαρός που γνωρίσαμε στο “Manchester by the Sea,” και έκτοτε είδαμε στα “Lady Bird,” και “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”).

Η επίσημη σύνοψη από την Focus Film έχει ως εξής: «Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού, του Jared (Lucas Hedges), τον γιό ενός χριστιανού βαπτιστή πάστορα μίας μικρής αμερικανικής πόλης. Οι γονείς του Jared (Kidman και Crowe) μαθαίνουν πως ο γιός τους είναι γκέι, όταν ο ίδιος είναι μόλις 19 ετών. Ο Jared πρέπει να κάνει μία επιλογή: να πάει σε πρόγραμμα ‘θεραπείας’ ομοφυλόφυλων ή να οστρακιστεί από τους γονείς του, τους φίλους του, και την πίστη του».

Ως σκηνοθέτης, ο Edgerton φαίνεται να αποφάσισε να κάνει στροφή και να κατευθυνθεί προς τα Όσκαρ. Και ενώ το καστ είναι σίγουρα εντυπωσιακό, εμείς έχουμε το βλέμα μας στραμένο στον Hedges, ο οποίος έχει παίξει σε (τρείς) ταινίες που προτάθηκαν για Όσκαρ, ενώ η ερμηνεία του στο “Manchester by the Sea” προτάθηκε για Όσκαρ supporting ανδρικού ρόλου. Δείτε και εσείς το πρώτο trailer για μία γεύση, αυτής της πολλά υποσχόμενης ταινίας που αγγίζει ένα συνταρακτικό ζήτημα και θα δούμε στις αίθουσες στις 28 Σεπτεμβρίου.

Update 30/10/18: Δεύτερο επίσημο τρέιλερ, το οποίο δόθηκε μάλλον κάπως αργά στην δημοσιότητα (δεδομένου ότι η ταινία βγαίνει την προσεχή Παρασκευή στις αμερικανικές αίθουσες), το οποίο αποκαλύπτει στο τέλος μια δυσάρεστη πραγματικότητα: πως 77.000 Αμερικανοί είναια υτή τη στιγμή έγκλειστοι σε Ιδρύματα Αλλαγής Σεξουαλικού Προσανατολισμού. Απίστευτο;

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos