Berlinale 2022: Το επίσημο πόστερ

Published: 10 Dec 2021, 14:40
Συντάκτης:

To Φεστιβάλ Βερολίνου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί φέτος με φυσική παρουσία, επιμένοντας στην σινεφιλική ομορφιά, παρά την επέλαση του κορονοϊού και τα δεκάδες χιλιάδες κρούσματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην Γερμανία.

<a href="/en/festival-verolino/berlinale-oi-tainies-mporoyn-na-allaxoyn-ta-myala-ton-anthropon/66000">Berlinale: "Οι ταινίες μπορούν να αλλάξουν τα μυαλά των ανθρώπων"</a>ΣΧΕΤΙΚΑBerlinale: "Οι ταινίες μπορούν να αλλάξουν τα μυαλά των ανθρώπων"

Πριν μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε τον Νάιτ Σιαμαλάν ως Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής.

Πριν λίγο, αποκάλυψε την επίσημη αφίσα της 72ης διοργάνωσης, η οποία αποτελεί μια «παραλλαγή» στην αγαπημένη αρκούδα και την έχει σχεδιάσει ξανά η Βερολινέζα γραφίστρια Κλόντια Σράμκε, όπως και την πολύ επιτυχημένη περυσινή.

Σύμφωνα με το σχόλιο της Εκτελεστικής Διευθύντριας της διοργάνωσης, Μάριετ Ρίσενμπεκ: «Το βασικό σχέδιο για την 72η Μπερλινάλε είναι ενδεικτικό του φεστιβάλ: πυροδοτεί την περιέργεια και το καλό πνεύμα και διεγείρει τον θεατή. Μας άρεσε αμέσως και στοχεύει να προκαλέσει ενθουσιασμό για το προσεχές φεστιβάλ που ανυπομονούμε να γιορτάσουμε μαζί με το κοινό και τις κινηματογραφικές ομάδες, σε φυσικό χώρο»

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί 10-20 Φεβρουαρίου 2022 και το MOVE IT θα βρεθεί φυσικά εκεί για 11η συνεχόμενη χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos