Ποιος 007 είναι ο πιο κακός "James Bond";

Published: 30 Oct 2015, 21:03
Συντάκτης:

Ο James Bond επέστρεψε με την 24η ταινία του, Spectre και τον Daniel Craig στον πρωταγωνιστικό ρόλο ωστόσο η Daily Mail αποφάσισε να τσεκάρει με έρευνα, ποιος από όλους τους 007 ήταν ο πιο… κακός.

Η βρετανική εφημερίδα έφτιαξε ένα γράφημα με τις δολοφονίες που έχει κάνει ο κάθε ηθοποιός που έχει υποδυθεί τον θρυλικό πράκτορα των βιβλίων του Ian Fleming, με πόσες γυναίκες έχει κάνει σεξ και πόσα μαρτίνι έχει πιει, βγάζοντας τον μέσο όρο!

Σύμφωνα με το γράφημα, ο 007 του George Lazenby, ήταν ο πράκτορας με τις περισσότερες σεξουαλικές παρτενέρ, παρόλο που έπαιξε σε μια μόλις ταινία. Ο Sean Connery είχε μέσο όρο στις ταινίες του 2,66 παρτενέρ, και στην συγκεκριμένη κατηγορία είναι δεύτερος.

Στην κατηγορία μαρτίνι, ο Daniel Craig βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τους Lazenby, Timothy Dalton και Pierce Brosnan, πίνοντας ένα ποτό ανά ταινία.

Όσο για τις δολοφονίες, ο Pierce Brosnan βρίσκεται μακράν πρώτος, καθώς σκότωνε 21,25 άτομα ανά ταινία, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Roger Moore με 7,71 άτομα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos