"Tαπεινά ελατήρια"

Δημοσίευση: 2 Δεκ. 2013, 04:17

Ο ηθοποιός Ανδρέας Κοντόπουλος γράφει το πρώτο του θεατρικό έργο Ταπεινά Ελατήρια και το σκηνοθετεί μαζί με τους Ορφέα Αυγουστίδη και Τζένη Θεωνά στη Νέα Θεατρική Σκηνή του Faust. Οι 3 τους κρατούν και τους βασικούς ρόλους.

Μια απρόβλεπτη κωμωδία, μια ιστορία αγάπης, προδοσίας και ματαίωσης που «τεντώνεται» στα όρια του φανταστικού για να αναδιπλωθεί στην πραγματικότητα. Η Νταίζη καταφέρνει επιτέλους να αποδράσει από την πολύχρονη σχέση της με τον αποτυχημένο συγγραφέα Charles de Popotes για τον λαμπερό και επιτυχημένο ηθοποιό Πάρη Γερμασόγεια. Ένας τηλεοπτικός Άμλετ, η έβδομη του Bruckner, six bottles of whiskey και ένας βαλσαμωμένος τρυποκάρυδος, συνθέτουν ένα ιδιότυπο σύμπαν ανατροπών, ανάμεσα στο ψέμα και την αλήθεια.

Σκηνοθεσία–ερμηνεία: Ορφέας Αυγουστίδης, Τζένη Θεωνά, Αντρέας Κοντόπουλος

Ο Charles de Popotes είναι ένας επίδοξος συγγραφέας, με σπουδές στο Παρίσι και γαλλική ανατροφή. Μπορεί να είναι βουτηγμένος στην απόρριψη, να μην μπορεί να τελειώσει το νέο του αριστούργημα, να κάθεται σπίτι και να πίνει ασταμάτητα, αλλά ο έρωτάς του για τη σύντροφό του Νταίζη, δημοσιογράφο του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ, τον κρατάει σε εγρήγορση. Οταν εκείνη του ανακοινώνει την απόφαση της να τον εγκαταλείψει για τον επηρμένο ζεν πρεμιέ Πάρη Γερμασόγεια, ο κόσμος του καταρρέει παρασύροντας και το νέο ζεύγος στο πέρασμά του...

FAUST Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12, πλατεία Αγίας Ειρήνης – Μοναστηράκι. Tηλ. 210 3234095. Δευτέρα & Τρίτη 21.15. Εισιτήρια: Κανονικό: 12 ευρώ Φοιτητικό, νεανικό έως 23 ετών: 10 ευρώ. Διάρκεια παράστασης: 75'.



 

Πρώτη δημοσίευση: 2 Δεκ. 2013, 04:17
Ενημέρωση: 2 Δεκ. 2013, 04:17

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos