Τhievery Corporation live σημαίνει εγγύηση!

Δημοσίευση: 16 Ιουνίου 2014, 23:18
 
Thievery Corporation... Ένα συγκρότημα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.
 
Στις 17 Ιουνίου στην Αθήνα στην Πλατεία Νερού στο κόμβο Φαλήρου και στις 18 στην Θεσσαλονίκη (Βαβυλωνία/Μύλος) για δύο βραδιές που θα συζητιούνται για καιρό. Μία από τις κορυφαίες live μπάντες του πλανήτη! Ένα συγκρότημα ταυτόσημο των sold out συναυλιών! Με live performances που πρέπει να βιώσει κανείς στη ζωή του! Ένα συγκρότημα που δημιουργεί νέα δεδομένα στη μουσική!
 
Η κοινή αγάπη τους για την bossa nova ήταν αυτό που έφερε κοντά τον Rob Garza και τον Eric Hilton πίσω στα μέσα των '90s και την δημιουργία των Thievery Corporation. Δεκαεπτά χρόνια μετά το ντεμπούτο τους "Sounds From Τhe Thievery Hi-Fi", αποφάσισαν πως ήταν η ιδανική στιγμή ένας δίσκος να είναι εξ' ολοκλήρου στον βραζιλιάνικο ήχο που λατρεύουν και που, έτσι κι αλλιώς, φλέρταραν μόνιμα σε κάθε δουλειά τους. Το album “Saudade” κυκλοφορεί από τη δική τους εταιρεία ESL Music, και δανείζεται τον τίτλο του από μία πορτογαλέζικη λέξη που σημείνει «λαχτάρα για κάτι ή κάποιον που έχει χαθεί, μία απροσδιόριστη μελαγχολία, ή απλώς, την παρουσία της απουσίας». «Το “Saudade” είναι η ουσία ή η αίσθηση της πραγματικής bossa-nova» εξηγεί ο Hilton, ο οποίος ονομάζει «αυτά τα ζεστά, σε ήχους soul, μελαγχολικά φωνητικά» σαν μερικά από τα ποιο ελκυστικά στοιχεία της bossa-nova. Μαζί βέβαια με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος!
 
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 30 ευρώ και ταμείο: 35 ευρώ. Για πληροφορίες και εισιτήρια πατήστε εδώ: http://www.viva.gr/tickets/music/thievery-corporation-plateia-nerou/. Eπίσης στα public.gr, 123tickets.gr. Διοργάνωση: Stereomatic. Thievery Corporation - Tour 2014
 


 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos