Θα καλοπεράσεις στον Robbie Williams

Δημοσίευση: 20 May 2015, 12:17

Ένας από πιο πετυχημένους Βρετανούς καλλιτέχνες των 20 τελευταίων ετών, και σίγουρα από τους κορυφαίους επί σκηνής, προσγειώνεται στη σκηνή του TerraVibe Park το Σάββατο 20 Ιουνίου στην παρθενική του εμφάνιση στη χώρα μας. Ο 40χρονος Robbie είναι σαφές πως θα δώσει ένα φοβερό show στα πλαίσια του Rockwave Festival που φέτος κλείνει τα 20 του χρόνια!  στο TerraVibe Park ο Robbie Williams!
O Robbie Williams έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους στην σόλο καριέρα του και έχει κερδίσει τα περισσότερα Brit Awards από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην ιστορία, μετρώντας ήδη 17. Έξι από τους δίσκους του Robbie φιγουράρουν στη λίστα με τα πιο δημοφιλή albums του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ κρατά το ρεκόρ με τα περισσότερα εισιτήρια που έχουν πωληθεί σε μια μέρα: 1.6 εκατομμύρια το 2006. Αυτή η επιτυχία του σε συνδυασμό με τις συναυλίες που έδωσε το 2003 στο Knebworth και συγκέντρωσαν 375.000 κόσμου επιβεβαιώνουν το status του Robbie σαν ένας από τους πιο σπουδαίους performer της μουσικής ιστορίας.
Μην έχετε αμφιβολίες για το αν παίξει τα... hits του. Μόνο αυτά παίζει! Feel, Angels, Come Undone, Let me Entertain You, Radio είναι μόνο μερικά από αυτά που έχουν τραγουδήσει εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως με τον Robbie να δίνει το έναυσμα.
Μαζί και η Kovacs, η 25χρονη Ολλανδέζα ερμηνεύτρια.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.rockwavefestival.gr και το www.facebook.com/rockwavefestival
Τιμές προπώλησης: Εισιτήρια Γενικής Εισόδου: 60 ευρώ. Εισιτήρια Pitch A: 80 ευρώ. Εισιτήρια VIP: 98 ευρώ.
Σημεία προπώλησης: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366. Τicket House, Πλ. Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη.Σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ. Online purchases ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Δημοσίευση: 20 May 2015, 12:17

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Eίναι μια κλασική περίπτωση αγνών προθέσεων αλλά λάθος αποτελέσματος. Οταν λες σε κάποιον "ναι,...
7 ώρες
Το Netflix προχώρησε στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το πρώτο τρίμηνο του 2019 και...
10 ώρες
Σύνοψη: Ο Steve, περνάει μόνος του τη μέρα των γενεθλίων του και θυμάται τα...
11 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο