Δημοσίευση: 6 Mar 2012, 23:27

Το MOVE IT κυκλοφορεί στην Αθήνα και τσεκάρει μουσικές και μπάρες, non stop. 

Επέλεξε λοιπόν και σας παρουσιάζει γνωστά μπαρ που αγαπούν το καλό σινεμά και φροντίζουν να το δείχνουν τόσο με την μουσική τους, όσο και με την διακόσμησή τους.

Και θα σας τα παρουσιάζει ένα κάθε εβδομάδα, ρωτώντας τους ιδιοκτήτες τους σχετικά με τον αγαπημένο τους κινηματογραφικό ήρωα και σκηνοθέτη, το ποτό που θα τους έφτιαχναν και σε ποια ταινία, καθώς και το πιο κινηματογραφικό σημείο του μπαρ.

Baba Au Rum (Κλειτίου 6, Εμπόρικο Τρίγωνο, Αθήνα)

Θάνος Προυναρούς

«Αγαπημένος μουκινηματογραφικός ήρωας, είναι σίγουρα ο κύριος Ιλό του Ζακ Τατί! Δεν χάνω ποτέ ταινία του Wong kar wai, ενώ θεωρώ κορυφαίο σάουντρακ το «The sheltering sky» του Μπερνάντο Μπερτολούτσι, από τον Ρουίτσι Σακαμότο.

Θα έφτιαχνα ένα Bloom Gin με Fever Tree tonic και 4-5 σταγόνες orange flower water, για την Holly Golightly (τον χαρακτήρα που υποδύεται η Audrey Hepburn στο Breakfast at Tiffany’s).

To περισσότερο κινηματογραφικό σημείο του μπαρ, είναι τα ειδικά σποτ που φωτίζουν... κινηματογραφικά τα κοκτέιλς την ώρα που παρασκευάζονται.

Το Baba Au Rum είναι βραβευμένο ώς το καλύτερο μπαρ τη πόλης και αναγνωρισμένο διεθνώς ως ένα από τα σημαντικότερα ρούμι μπαρς της Ευρώπης. Είναι αφοσιωμένο στην τελειότητα των κοκτέιλς και αγαπάει τα μυαλά που στριφογυρίζουν...»

Θες να μάθεις περισσότερα; Τσέκαρε Ε Δ Ω 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση: 6 Mar 2012, 23:27

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Apple μπαίνει πλέον επίσημα στην κινηματογραφική αρένα, καθώς...
26 min
bruno ganz
Σε ηλικία 77 πέθανε στη Ζυρίχη από καρκίνο ο...
1 hour
All Oscar Categories to Air Live
Πριν από μία εβδομάδα περίπου, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου...
6 hours