Το MOVE IT κυκλοφορεί στην Αθήνα και τσεκάρει μουσικές και μπάρες, non stop. 

Επέλεξε λοιπόν και σας παρουσιάζει γνωστά μπαρ που αγαπούν το καλό σινεμά και φροντίζουν να το δείχνουν τόσο με την μουσική τους, όσο και με την διακόσμησή τους.

Και θα σας τα παρουσιάζει ένα κάθε εβδομάδα, ρωτώντας τους ιδιοκτήτες τους σχετικά με τον αγαπημένο τους κινηματογραφικό ήρωα και σκηνοθέτη, το ποτό που θα τους έφτιαχναν και σε ποια ταινία, καθώς και το πιο κινηματογραφικό σημείο του μπαρ.

Baba Au Rum (Κλειτίου 6, Εμπόρικο Τρίγωνο, Αθήνα)

Θάνος Προυναρούς

«Αγαπημένος μουκινηματογραφικός ήρωας, είναι σίγουρα ο κύριος Ιλό του Ζακ Τατί! Δεν χάνω ποτέ ταινία του Wong kar wai, ενώ θεωρώ κορυφαίο σάουντρακ το «The sheltering sky» του Μπερνάντο Μπερτολούτσι, από τον Ρουίτσι Σακαμότο.

Θα έφτιαχνα ένα Bloom Gin με Fever Tree tonic και 4-5 σταγόνες orange flower water, για την Holly Golightly (τον χαρακτήρα που υποδύεται η Audrey Hepburn στο Breakfast at Tiffany’s).

To περισσότερο κινηματογραφικό σημείο του μπαρ, είναι τα ειδικά σποτ που φωτίζουν... κινηματογραφικά τα κοκτέιλς την ώρα που παρασκευάζονται.

Το Baba Au Rum είναι βραβευμένο ώς το καλύτερο μπαρ τη πόλης και αναγνωρισμένο διεθνώς ως ένα από τα σημαντικότερα ρούμι μπαρς της Ευρώπης. Είναι αφοσιωμένο στην τελειότητα των κοκτέιλς και αγαπάει τα μυαλά που στριφογυρίζουν...»

Θες να μάθεις περισσότερα; Τσέκαρε Ε Δ Ω 

 

Δημοσίευση: 6 Mar 2012, 23:27
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

gimme shelter film festival pearl jam
Το Gimme Shelter Film Festival παρουσιάζει διάσημους σταρ σε ιδιαίτερες...
56 min
Σύνοψη: Η 17χρονη Willowdean Dickson (Danielle Macdonald) είναι μία...
3 hours
Πριν λίγα 24ωρα σας γράψαμε για το Top-10 των...
23 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
32049
Tanweer
17500
Tulip
9154
Odeon
9073