Ποιοι είναι οι διάσημοι σταρ που δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ με γυναίκα σκηνοθέτη;

Δημοσίευση: 26 Φεβ. 2016, 16:10
Συντάκτης:

Mπορεί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο να έχει μεγάλη απήχηση στις γυναίκες και οι κατακτήσεις του στο ερωτικό κομμάτι να μνημονεύονται συχνά, αυτή όμως η... αλληλεπίδραση δεν αποτυπώνεται και στον επαγγελματικό τομέα.

Ο διάσημος σταρ και φετινό φαβορί για το βραβείο Όσκαρ (στο "The revenant") είναι ένας από τους πολλούς πασίγνωστους και επιτυχημένοους ηθοποιούς που δεν έχουν συνεργαστεί μέχρι τώρα στην καριέρα τους με γυναίκα σκηνοθέτη ή που έχουν δουλέψει πολύ σπάνια.

Και το αναφέρουμε αυτό διότι ο Ντι Κάπριο συνεργάστηκε με την Ανιέσκα Χόλαντ στο "Total eclipse" το 1995, συνάδελφοί του όμως, όπως οι Σον Κόνερι, Τομ Κρουζ, Τζιμ Κάρεϊ, Σιλβέστερ Σταλόνε, Μπεν Στίλερ, Κλιντ Ίστγουντ και πολλοί άλλοι δεν έχουν προς το παρόν συμμετάσχει ποτέ σε ταινία όπου τα σκηνοθετικά ηνία κρατούσε γυναίκα δημιουργός. 

Στην κατηγορία του Ντι Κάπριο ανήκουν οι Μπραντ Πιτ (η εξαίρεση είναι η σύζυγός του Αντζελίνα Τζολί στο περυσινό By the sea), Χάρισον Φορντ, Aντονι Χόπκινς, Μπιλ Μάρεϊ, Ουίλ Σμιθ (και άλλοι). Για τους 4 τελευταίους αν γνωρίζετε την ταινία που συνεργάστηκαν με σκηνοθέτιδα γυναίκα, μπορείτε να τις γράψετε στα σχόλια. Και όλο κάτι θα κερδίσετε! 

Είναι τυχαίο στις παραπάνω περιπτώσεις ή όχι, λογικά δεν θα το μάθουμε ποτέ επίσημα.

Στον αντίποδα, Τομ Χανκς, Μάικλ Κίτον, Τζον Τραβόλτα, Πολ Τζιαμάτι και άλλοι έχουν συνεργαστεί με γυναίκες σκηνοθέτιδες, περισσότερες από 5 φορές.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos