Οκτώβριος 2019: Οι σειρές που πρέπει να δείτε

Δημοσίευση: 9 Οκτ. 2019, 19:03
Συντάκτης:

Mε την επικείμενη δυναμική είσοδο στο παιχνίδι της Disney και της Apple, αλλά και φυσικά τον κολοσσό Netflix και τα ΗΒΟ, Amazon, Hulu, Fox, FX, SyFy, Showtime, AMC και πολλά άλλα τηλεοπτικά δίκτυα, η παραγωγή νέων (και η συνέχεια πολλών ακόμη) σειρών συνεχίζεται με ασταμάτητη συχνότητα και ο αριθμός των τηλεοπτικών μεγαλώνει με απρόβλεπτους ρυθμούς.

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Επιλέξαμε 10 από αυτές για να εστιάσετε για τα binge-watching του φθινοπώρου τώρα που κρύωσε και ο καιρός, ώστε να μην χαθεί η μπάλα με τις πολλές σειρές που ξεκινούν ή συνεχίζονται.

Πρώτη και καλυτερη ανέβηκε χρονικά (4/10) στο Netflix η 5η σεζόν του "Peaky Blinders", της σειράς για την ιοκογένεια των Σέλμπι και το φανατικό κοινό. Ακολούθησε δύο ημέρες μετά το πρώτο επεισόδιο από την 4η και τελευταία σεζόν του "Mr. Robot" (που στην Ελλάδα μπορίτε να δείτε και από την Cosmote TV) με τον Ρλαμι Μάλεκ στον ρόλο ενός χάκερ που προσπαθεί να ελευθερώσει τους Αμερικανούς πολίτες από το χρέος τους.

Ακολουθεί στις 15/10 το "Treadstone"(στο USA), το τηλεοπτικό spin-off των κινηματογραφικών περιπετειών του Jason Bourne (χωρίς τον Ματ Ντέιμον πάντως), ενώ στις 18/10 θα στριμάρει στο Amazon η σπονδυλωτή αισθηματική κομεντί-σειρά "Modern love", με το πολύ δυνατό καστ.

Στις 20/10 θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο ΗΒΟ η πολυσυζητημένη τηλεοπτική μεταφορά του κόμικ των "Watchmen", ενώ μία ημέρα μετά στο ίδιο κανάλι θα κάνει πρεμιέρα το "Catherine the Great" (επίσης στην Cosmote tv), με την Έλεν Μίρεν να υποδύεται την Ρωσίδα αυτοκράτειρα Αικατερίνη ΙΙ, γνωστή ως Μεγάλη Αικατερίνη.

Στις 25/10 θα στριμάρει επιτέλους στο Netflix η 2η σεζόν του αγαπημένου "The Kominsky Method" με Μάικλ Ντάγκλας και Άλαν Άρκιν, ενώ στις 27/10 θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο ΗΒΟ το "Mrs. Fletcher", με την Κάθριν Χαν στον ρόλο της 40αρας της διπλανής πόρτας. 

Tέλος, στις 30/10 θα στριμάρει στο Netflix η 2η σεζόν του εξαιρετικού "Pose" που αναφέρεται την LGBTQI κοινότητα της Νέας Υόρκης το 1987, ενώ ήδη συνεχίζεται από τις 23/9 το "Prodigal son" στο Fox (προβάλλεται και στη Nova), με τον Μάικλ Σιν στον ρόλο ενός serial killer που καλείται να βοηθήσει τον γιό του, πράκτορα του FBI για να εξιχνιάσει μια σειρά φόνων.

Καλή θέαση! 

tags: 
Πρώτη δημοσίευση: 9 Οκτ. 2019, 19:03
Ενημέρωση: 9 Οκτ. 2019, 19:03
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos