10 ταινίες για να δεις τον Μάιο

Δημοσίευση: 6 Μαΐου 2018, 14:21
Συντάκτης:

Ανάμεσα στις δεκάδες ταινίες που βγαίνουν πλέον ανά εβδομάδα στις ελληνικές αίθουσες, μια πρακτική των εταιρειών διανομής που κοντεύει να γίνει συνήθεια, δύο είναι αυτές που θα κόψουν τα περισσότερα εισιτήρια και με διαφορά: το Deadpool 2 και το Solo: A Star Wars Story. Ακολουθούν 10 προτάσεις για φιλμ που θα βγουν στα σινεμά μέσα στον Μάιο, αλλά και από την συχνότητα του Netflix, όπως επίσης και γενικότερα εκτός διανομής, τα οποία αξίζει να τσεκάρετε:

Ξεκινάμε ημερολογιακά, με το Beirut των Μπραντ Άντερσον και Τόνι Γκιλρόι και τους Τζον Χαμ, Ρόσαμουντ Πάικ να μπλέκουν με τρομοκράτες, το οποίο θα βγει στις αίθουσες στις 10 Μαϊου, ημερομηνία στην οοία έχουμε ξεχωρίσει το «Chappaquiddick» του Τζον Κουράν (με Τζέισον Κλαρκ, Εντ Χελμς, Κέιτ Μάρα) που αφορά στην αληθινή ιστορία ενός τροχαίου που είχε εμπλοκή ο Τεντ Κένεντι αλλά αποσιωπήθηκε, όπως επίσης και το «Incident in a ghostland», το νέο θρίλερ τρόμου από τον Πασκάλ Λοζιέ, δημιουργό του καλτ «Martyrs».

Στις 17 Μαϊου θα δούμε επιτέλους τον Deadpool 2 και τον Ράιν Ρέινολντς σε νέες περιπέτειες, ταυτόχρονα και τη νέα ταινία του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, «Last Flag Flying» με Στιβ Καρέλ, Μπράιαν Κράνστον, Λόρενς Φίσμπερν, στο σίκουελ του «The last detail» 44 χρόνια μετά, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μας, εδώ.

Στις 24 Μαϊου σειρά παίρνει η... σόλο ταινία του Han Solo σαν spinoff φιλμ των Star Wars, αλλά και το road trip... τρίτης ηλικίας «The leisure seeker», με ένα τρομερό πρωταγωνιστικό δίδυμο: Ντόναλντ Σάδερλαντ, Έλεν Μίρεν.

Τέλος, στο Netflix στριμάρει ήδη το «Psychokinesis», η επόμενη ταινία από τον Γιέον Σανγκ Χο, δημιουργό του απολαυστικού προπέρσινου «The train to Busan», στις 18/5 θα ανέβει το «Cargo» με τον Μάρτιν Φρίμαν να προσπαθεί να μεταφέρει σε ασφαλές μέρος το παιδί του πριν αλλάξει σε... ζόμπι, ενώ μία ημέρα αργότερα θα ανέβει στην συχνότητα του ΗΒΟ, το «Fahrenheit 451», όχι του... Φρανσουά Τρυφώ, αλλά ένα ριμέικ του Ραμίν Μπαχράνι, με τους Μάικλ Σάνον, Μάικλ Μπι Τζόρνταν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos