"Muse": Ο δημιουργός του Rec ξαναχτυπά

Δημοσίευση: 18 Οκτ. 2017, 00:26

Ο Χάουμε Μπαλαγκουέρο επιστρέφει 4 χρόνια μετά το (συμπαθές) REC: Apocalypse που ολοκλήρωσε μια από τις κορυφαίες τετραλογίες ζομποτρόμου της τελευταίας 10ετίας.

0 49χρονος Καταλανός δημιουργός ετοίμασε το «Muse», την ιστορία ενός καθηγητή πανεπιστημίου ο οποίος αρκετές εβδομάδες μετά τον βίαιο θάνατο της γυναίκας του, εξακολουθεί κάθε βράδυ να βλέπει το ίδιο όνειρο μιας γυναίκας που δολοφονείται. Ένας φόνος που κάποια στιγμή θα συμβεί σε μια γυναίκα που δεν γνωρίζει με τον ίδιο τρόπο που ονειρεύτηκε. Μια άλλη γυναίκα βλέπει επίσης το ίδιο όνειρο και μαζί θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν τι συμβαίνει.

Στους κεντρικούς ρόλους οι Έλιοτ Κόουαν (DaVinci’s demons, Hammer of the Gods) και Φράνκα Ποτέντε (Τρέξε Λόλα Τρέξε, Bourne Supremacy, Bourne Identity. Πρόκειται για την δεύτερη πλήρως αγγλόφωνη προσπάθεια του Μπαλαγκούερο (που μην ξεχνάμε ότι σκηνοθέτησε και τον προ εξαετίας "Θυρωρό" με τον Λουίς Τοσάρ), μετά το 2002 και το Darkness με Άννα Πάκουιν, Λένα Όλιν, Ίαν Γκλεν, Τζιανκάρλο Τζιανίνι.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos