Αυτό είναι το καστ για το "28 years later"

Δημοσίευση: 25 Απριλίου 2024, 14:52
Συντάκτης:

Πάνε 23 χρόνια από τότε, αλλά το «28 days later» του Ντάνι Μπόιλ εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα περισσότερο καθηλωτικά zombie horror flicks (αν και οι πρωταγωνιστές είναι λυσσασμένοι και όχι ζόμπι για να είμαστε ακριβείς) που έγιναν ποτέ και υπεύθυνο για την ανανέωση του είδους στα 00s.

<a href="/tainies/civil-war/69771">Civil war</a>ΣΧΕΤΙΚΑCivil war

Με τον Κίλιαν Μέρφι στον ρόλο ενός κούριερ που ξυπνάει σε ένα νοσοκομείο 29 μέρες μετά το ξέσπασμα ενός ιού που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζωντανούς νεκρούς, έχοντας εξαπλωθεί σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολούθησε το 2007 το «28 weeks later» του Χουάν Κάρλος Φρεσναντίγιο με Τζέρεμι Ρένερ και Ρόμπερτ Καρλάιλ, το οποίο δεν ήταν καθόλου κακό και θα έδειχνει πολύ καλύτερο χωρίς την αναπόφευκτη σύγκριση με το πρώτο.

Ο Ντάνι Μπόιλ αποφάσισε να κάνει το δικό του sequel στην ταινία που σκηνοθέτησε το 2002, συνεργαζόμενος ξανά με τον Άλεξ Γκάρλαντ στο σενάριο. 

Στριφογυρίζει άλλωστε στο μυαλό του εδώ και χρόνια. 

«Ο Άλεξ και εγώ έχουμε μία υπέροχη ιδέα και για 3ο μέρος. Το αυθεντικό φιλμ οδήγησε σε μία αναβίωση του δράματος με ζόμπι χωρίς να σχετίζεται με κανένα από άλλα αντίστοιχα και χωρίς να παλιώσει καθόλου. Θα λέγεται 28 years later». Θα έχει μπάτζετ 75 εκατομμύρια δολλάρια, σχεδόν δεκαπλάσιο από την αρχική που δημιουργήθηκε με 8 και απέφερε εισπράξεις 85...

Και μάλιστα θα είναι τριλογία, με τον Ντάνι Μπόιλ να σκηνοθετεί το πρώτο φιλμ και τη Νία ΝταΚόστα του Candyman, να ακούγεται έντονα για το δεύτερο από τα τρία, το οποίο θα γυριστεί αμέσως μετά το πρώτο. 

Και ενώ όλοι και όλες θα θέλαμε επιστροφή του Κίλιαν Μέρφι στον ρόλο (μάλιστα ο ίδιος δήλωσε ότι το θέλει πολύ), δόθηκαν στην δημοσιότητα τα τρία πρώτα ονόματα του καστ  Οι Τζόντι Κόμερ, Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον (άρα μήπως τελικά δεν θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ;) και Ρέιφ Φάινς συμφώνησαν να πρωταγωνιστήσουν στο πρώτο από τα τρία φιλμ, χωρίς να έχει γίνει όμως κάποια αναφορά για τους ρόλους τους οποίους θα υποδυθούν.

Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos