Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba  - κριτική ταινίας

Σύνοψη: Σίκουελ στο διάσημο περιπετειώδες anime franchise.

Με σκοπό να γίνει Χασίρα, ο Ταντζίρο ξεκινά πειθαρχημένη προπόνηση υπό την καθοδήγηση του Χιμετζίμα, ενός Στόουν Χασίρα. Την ίδια ώρα, ο Μουζάν συνεχίζει την αναζήτηση των Νεζούκο και Ουμπουγιασίκι.

Άποψη: Μετά τον Κυνηγό Δαιμόνων (2020) που βγήκε στην χώρα μας πέρσι καθώς και το To The Swordsmith Village (2023), που επίσης κυκλοφόρησε πέρσι, έρχεται η τρίτη ταινία.

Όπως και με την προηγούμενη, δεν πρόκειται για καινούργιο υλικό, για πρωτότυπη ταινία αλλά για το τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν της σειράς anime που ξεκίνησε το 2019, και το πρώτο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν.

Για κάποιον φαν της σειράς δεν πρόκειται να δει κάτι διαφορετικό, ενώ κάποιος που δεν έχει δει τις προηγούμενες ταινίες, δεν θα μπει στο κλίμα της ιστορίας.

Βέβαια δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχει παρακολουθήσει την anime σειρά ή να έχει διαβάσει τα manga.

Απευθύνεται κυρίως στους φανς όχι γενικά των anime αλλά του συγκεκριμένου franchise, ένα κινηματογραφικό franchise που έχει αποφέρει δισεκατομμύρια.

Σίγουρα εντυπωσιακό, θεαματικό, με αρκετή δράση που όμως προδίδει την τηλεοπτική του υπόσταση και ότι είναι συρραφή επεισοδίων και όχι κινηματογραφικό προϊόν.

Προσχηματική αφήγηση και μια αφηγηματική μετάβαση από την προηγούμενη ταινία, η οποία είχε ενώσει το τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν με το πρώτο της τρίτης και τώρα το τελευταίο της τρίτης με το πρώτο της τέταρτης, αφήνοντας ίσως κάποια κενά αλλά διασκεδάζοντας τους πιστούς ακολούθους του Ταντζίρο με πολλά σημεία να αδυνατεί να τα παρακολουθήσει οποιοσδήποτε άλλος.

Πρώτη δημοσίευση: 18 Απριλίου 2024, 03:36
Ενημέρωση: 25 Απριλίου 2024, 00:16
Τίτλος:
Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba (Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
104
Εταιρία διανομής: 
Release: 
18 Απριλίου 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos