A Cup of Coffee and New Shoes On

A Cup of Coffee and New Shoes On - κριτική ταινίας

Στα Τίρανα του σήμερα, ο Agim και o Gëzim, δύο κωφοί πανομοιότυποι δίδυμοι, πλέον στα τριάντα τους, ζουν αχώριστοι κάτω από την ίδια στέγη. Η Ana μια νέα, σπιρτόζα, όμορφη γυναίκα είναι κοπέλα του Gëzim και τους επισκέπτεται αρκετά συχνά.

Ένα βράδυ, ο Agim καθώς οδηγεί επιστρέφοντας με τον Gëzim στο σπίτι τους, η όρασή του θολώνει και γλιτώνουν ως εκ θαύματος το να τους συμβεί ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Λίγες μέρες μετά τα δύο αδέρφια επισκέπτονται τον οφθαλμίατρο, όπου ανακαλύπτουν ότι λόγω μιας σπάνιας γενετικής ασθένειας, προοδευτικά αλλά μη αναστρέψιμα, θα χάσουν την όρασή τους.

Βυθιζόμενοι αργά σε ένα αφόρητο σιωπηλό σκοτάδι, μην μπορώντας να βλέπουν ούτε τον κόσμο αλλά ούτε ο ένας τον άλλον πια, και έχοντας μόνο την Αna δίπλα τους, τα δύο αδέρφια πρέπει να πάρουν μια δύσκολη και δυνατή απόφαση γύρω από ένα φλιτζάνι καφέ και φορώντας καινούργια παπούτσια.

Δύο κωφοί πανομοιότυποι δίδυμοι στα τριάντα τους, ανακαλύπτουν ότι εξαιτίας μίας γενετικής ασθένειας, θα χάσουν σταδιακά και αμετάκλητα την όρασή τους. Αγωνίζονται να δώσουν στις αφόρητες υπαρξιακές τους συνθήκες, μια διαφορετική τροπή.

Πρώτη δημοσίευση: 18 Απριλίου 2024, 02:49
Ενημέρωση: 25 Απριλίου 2024, 00:16
Τίτλος:
A Cup of Coffee and New Shoes On (Ένα φλιτζάνι καφέ και καινούργια παπούτσια)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
99
Εταιρία διανομής: 
Release: 
18 Απριλίου 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos