/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
News

Τρέιλερ για το "The favourite" του Γιώργου Λάνθιμου!Συνεχίζονται οι... μεταγραφές για το "The favourite" του Γιώργου Λάνθιμου, καθώς αυτή την φορά προστέθηκε στο καστ ένα φρέσκο, καυτό, όνομα, αυτό του Νίκολας Χουλτ των Mad Max: Fury Road και των X-Men.

O 27χρονος θα σταθεί στο καστ δίπλα στην πρόσφατα βραβευμένη με Όσκαρ, Έμμα Στόουν και στις Ρέιτσελ Βάις, Ολίβια Κόουλμαν που είναι σαφώς πιο έμπειρες όσον αφορά στην συνεργασία τους με τον Έλληνα δημιουργό μετά το "Lobster". 

Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε περισσότερα για το φιλμ, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε με ποιο θρυλικό φιλμ συγκρίνει η Ρέιτσελ Βάις το "The Favourite"...

Update 21/4/18: Η Fox ανακοίνωσε την έξοδο του φιλμ στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου και έδωσε στην δημοσιότητα την επίσημη σύνοψη: «Στις αρχές του 18ου αιώνα, η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Η Βασίλισσα Αν καταλαμβάνει το θρόνο, αλλά η στενή της φίλη Σάρα κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την υγεία της Αν. Οταν μια νέα υπηρέτρια, η Αμπιγκέιλ, φτάνει στο παλάτι γίνεται η αγαπημένη της Σάρα που την παίρνει υπό την προστασία. Σταδιακά η Αμπιγκεϊλ παίρνει τη θέση της Σάρα ως η πιο στενή φίλη της Βασίλισσας και οι  φιλοδοξίες της δεν έχουν όριο...».

Update 9/7/18: Το πρώτο τρέιλερ είναι online και είναι εξαιρετικό, σχεδόν πνιγμένο στο μαύρο χιούμορ, με μια απολαυστική (και μεταμορφωμένη) Ολίβια Κόουλμαν στον ρόλο της ψυχικά διαταραγμένης βασίλισσας και μια ακαθόριστη απειλή να καραδοκεί σχεδόν σε κάθε πλάνο...

 

 

Δημοσίευση: 2 Mar 2017, 12:50
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

clapper
Σύνοψη: Ο Eddie Krumble (Ed Helms) με τον φίλο...
21 λεπτά
Αν για κάποιο λόγο είχε κανείς την απορία πώς...
40 λεπτά
Ακόμα περισσότερο και καλύτερο σινεμά κάτω από τ’ αστέρια! Η...
15 ώρες