ΣΕΙΡΕΣ

Τέλος το "House Of Cards" λόγω Κέβιν Σπέισι - Updated

Δημοσίευση: 31 Οκτ. 2017, 04:30
Συντάκτης:

Μια μέρα μετά την κατηγορία του Άντονι Ραπ για σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία 14 ετών από τον Κέβιν Σπέισι, το Netflix ανακοίνωσε ότι η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά θα τερματιστεί μετά την επερχόμενη έκτη σεζόν.

Το Netfix υπογράμμισε στην ανακοίνωσή του τον «έντονο προβληματισμό» για την κατηγορία τ εις βάρος του Σπέισι, ενώ και ο δημιουργός της σειράς, Μπο Ουιλιμόν δήλωσε απερίφραστα στο πλάι του Ραπ και κατέκρινε ανοικτά τον σταρ της σειράς του.

Μάλιστα, ο Σπέισι ξεσήκωσε έντονες αντιθέσεις και από συναδέλφους του, καθώς παράλληλα με την δήλωση συγνώμης του (αν και τόνισε ότι δεν θυμάται ακριβώς το περιστατικό λόγω μέθης, εξήγηση που προφανώς λειτούργησε ως έμμεση ομολογία), επέλεξε να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφυλος, δηλώσεις που από πάρα πολλούς συνδυάστηκαν με την μορφή αίτιου και αιτιατού και αποδοκιμάστηκαν.

Εννοείται φυσικά ότι αν έχει συμβεί αυτή η αποτρόπαια πράξη, αξίζει η κατακραυγή σε κάθε παιδόφιλο (άρα και στον Σπέισι), υπάρχει βέβαια και ο αντίλογος που σημειώνει πως μετά τον "Αρμαγεδώνα Χάρβεϊ Ουαϊνστάιν", έχει ξεσπάσει ένα αμείλικτο «κυνήγι μαγισών» με σαρωτικά αποτελέσματα και τσουνάμι καταγγελιών που παρασέρνουν πολλούς και όχι άπαντες ένοχους. Tα περιστατικά όμως είναι πολύ σοβαρά για να σταθεί σαν επιχείρημα το μάλλον αστείο "δεν μπορεί να αποδειχθεί".

Η τελευταία - πλέον - σεζόν του «House Of Cards» αναμένεται να προβληθεί στις μικρές οθόνες τον Ιούνιο του 2018 και θα περιέχει 13 επεισόδια. 

Update 1/11/17: Ούτε η 6η σεζόν θα προβληθεί, καθώς δόθηκε εντολή να σταματήσει η παραγωγή. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Η MRC και το Netflix αποφάσισαν να σταματήσουν την παραγωγή της έκτης σεζόν του «House of Cards», για να δώσουν χρόνο και να επανεξεταστεί η τρέχουσα κατάσταση και να αντιμετωπιστούν τυχόν ανησυχίες του καστ και του συνεργείου», ενώ ξεκαθαρίστηκε πως η αρχικη επιλογή να ολοκληρωθεί το House Of Cards με την ολοκλήρωση της 6ης σεζόν είχε αποφασιστεί πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με τον Σπέισι. Πλέον εξετάζεται η εναλλακτική spinoff σειράς που θα εστιάζει στον χαρακτήρα του Νταγκ Στάμπερ, τον επιτελάρχη του Φρανκ Άντεργουντ που υποδύεται ο Μάικλ Κέλι..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos