Ο νέος Joker σε παραγωγή Μάρτιν Σκορσέζε και στο βάθος... Λίο!

Δημοσίευση: 23 Aug 2017, 06:45
Συντάκτης:

Δεν είναι αστείο.

Η Warner αποφάσισε να τρέξει την σόλο ταινία για τον Joker, την οποία θα σκηνοθετήσει ο δημιουργός των Hangover & Due Date, Τοντ Φίλιπς. Και κάπου εδώ θα σταματούσαμε να διαβάζουμε και θα χάναμε κάθε ενδιαφέρον, αλλά στην αμέσως επόμενη πρόταση, όλα άλλαξαν. 

Σύμφωνα με το στούντιο, ο σκοπός είναι το φιλμ να θυμίζει την ατμόσφαιρα και την αισθητική των πρώιμων φιλμ του Μάρτιν Σκορσέζε, όπως το Taxi Driver, το Ragin Bull και το Mean Streets και για να το καταφέρουν συμφώνησαν με τον... ίδιο τον Μάρτιν Σκορσέζε ως έναν εκ των βασικών παραγωγών! 

Το φιλμ θα εξελίσσεται στην Γκόθαμ Σίτι των 80s, θα το επιμεληθεί σεναριακά ο Σκοτ Σίλβερ (The fighter, 8 mile), ενώ ΔΕΝ θα πρωταγωνιστήσει (ΕΥΤΥΧΩΣ) o Τζάρεντ Λέτο, καθώς θα γίνει (ορθώς) recasting. Προφανώς η ταινία δεν θα ενταχθεί στο σινεματικό περιβάλλον της DC, θα σταθεί αυτόνομα, κατάσταση που μένει να δούμε πως θα λειτουργήσει και πως θα προωθηθεί διαφημιστικά και που ίσως μπερδέψει ορισμένους φαν. 

Αλλά, δεν πειράζει. Αναμένουμε τον πρωταγωνιστή.

Update 1/9/17: Μοιάζει με ανέκδοτο και όμως: η Warner έχει -λέει- σαν βασικό στόχο για τον ρόλο του Joker, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο! Όπως έγραψε πρώτο το Hollywoor Reporter, προφανώς ποντάρουν στην θέληση και την επιρροή του Σκορσέζε προς τον σχεδόν μόνιμο πρωταγωνιστή των ταινών του, αν και πρόταση δεν έχει κατατεθεί, καθώς επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί και η συμφωνία του 74χρονου auteur στην θέση του παραγωγού. Πάντως, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες για τον Ντι Κάπριο να δεχθεί, καθώς εκτός του (όπως είναι φυσικό) βαρύτατου προγράμματος που έχει, σε όλη του την καριέρα αποφεύγει χαρακτηριστικά να εμπλακεί σε οποιοδήποτε είδους franchise (πόσο μάλλον σε έναν ρόλο που έχει ερμηνευτεί από πολλούς στο παρελθόν) και προτιμά την συμμετοχή σε original σενάρια και projects.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos