ΣΕΙΡΕΣ

Ο John Snow θα ανατινάξει την αίθουσα των Λόρδων...

Δημοσίευση: 21 Φεβ. 2017, 14:09
Συντάκτης:

Την ιστορία πριν από την ανατίναξη της αίθουσας των λόρδων στις 5 Νοεμβρίου του 1605 θα αφηγηθεί μια καινούργια σειρά με τον Κιτ Χάρινγκτον/John Snow στο GOT.

Η σειρά του BBC θα αποτελείται από τρία επεισόδια και θα έχει τίτλο Gunpowder.

Το περίφημο Gunpowder το οποίο γιορτάζεται μέχρι σήμερα στην Αγγλία αφορά τη συνωμοσία που προηγήθηκε και ο Χάρινγκτον θα υποδυθεί τον Ρόμπερτ Κέιτσμπι τον άνθρωπο που σχεδίασε την αποστολή.

Ο Κέιτσμπι -πιστός καθολικος- έζησε σε μια εποχή ακραίων διωγμών όταν ο Προτεσταντισμός υιοθετήθηκε στην Αγγλία. Όταν έχασε τη γυναίκα του και τον πατέρα του έμεινε με το μικρό του παιδί σε ένα εχθρικό περιβάλλον και αποφάσισε να κάνει κάτι αρχίζοντας να στρατολογεί κόσμο για αυτό που εξελίχθηκε στο «gunpowderplot».

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης και οι Πίτερ Μάλαν, Λιβ Τάιλερ και Μαρκ Γκάτις (Sherlock), σε σκηνοθεσία Τζέι Μπλέικσον (The 5th wave, The disappearance of Alice Creed) και σενάριο Ρόναν Μπένετ (Public Enemies). Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα, ενώ η σειρά αναμένεται στα τέλη της χρονιάς.

Update 29/8/17: Το timing φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο: σχεδόν ούτε ένα 24ωρο μετά την ολοκλήρωση του 7ου κύκλου για το Game Of Thrones, ανέβηκε το πρώτο teaser στο οποίο ο Τζον Σνόου... συγνώμη ο Ρόμπερτ Κέιτσμπι απειλεί να βάλει μπουρλότο, στo πολιτικό θρίλερ του 17ου αιώνα, για το οποίο ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία εκκίνησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos