ΣΕΙΡΕΣ

Η πρεμιέρα του Game Of Thrones 7 σάρωσε

Δημοσίευση: 18 Ιουλίου 2017, 14:10
Συντάκτης:

Τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης όλων των εποχών για το ΗΒΟ ήταν το αποτέλεσμα μετά την προβολής της πρεμιέρας για τον 7ο κύκλο του Game Of Thrones.

Αν και το κατακαλόκαιρο θεωρητικά δεν βοηθούσε, παρ'όλα αυτά η δημοτικότητα της σειράς- μύθος συνεχίζει λοιπόν τις αυξητικές τάσεις, καθώς μόνο στις ΗΠΑ 15 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο από την τηλεοπτική οθόνη και το live streaming του ΗΒΟ.

Πρόκειται για άυξηση 50% σε σχέση με το αντίστοιχο επεισόδιο του 6ου κύκλου (όπου όλοι περίμεναν να δουν αν θα αναστηθεί ο Τζον Σνόου θυμίζουμε...), ο οποίος με την σειρά του είχε αποφέρει τα αντίστοιχα ρεκόρ ως τότε...

Το συνολικό ρεκόρ κατέχει το The Walking Dead με 17 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Τι είδαμε λοιπόν στο «Dragonstone»;

Ένα συνοπτικό και μαζί περιεκτικό και ουσιώδες επεισόδιο σκηνοθετημένο από τον Τζέρεμι Ποντέσουα (Boardwalk Empire, Five Senses), που ουσιαστικά μας προετοιμάζει για το τι θα επακολουθήσει.

Θυμίζει σε ποιο σημείο βρίσκονται οι εξελίξεις με όλους τους βασικούς χαρακτήρες και βάζει τις βάσεις αναπτύσσοντας το σασπένς.

Ξεκινά με την Άρια Σταρκ να παίρνει εκδίκηση για τον θάνατο των συγγενών της στον ματωμένο γάμο, συνεχίζει με την στρατιά των Νεκρών να προελαύνει αργά αλλά σταθερά, ο Τζον Σνόου προσπαθεί στο Ουίντερφελ να ενώσει όλες τις δυνάμεις του Βορρά, ακόμα και όσους πρόδωσαν τους Σταρκ, η Σέρσεϊ με τον Τζέιμι αναζητούν έναν δυνατό σύμμαχο για τους Λάνιστερ και τσεκάρουν τον κάφρο Γιούρον Γκρέιτζοϊ με τον δυνατό στόλο, ο Σαμ συνεχίζει την άχαρη εκπαίδευση για να γίνει Αρχιμάγιστρος και να μάθει σημαντικά μυστικά για να αντιμετωπιστούν οι White Walkers, o ποπ σταρ Έντι Σίραν κάνει ένα αχρείαστο (και παράλογα μεγάλο σε διάρκεια) πέρασμα στην μοναδική άχρηστη σκηνή του επεισοδίου, ο Hound Κλιγκέιν βιώνει μεταφυσικές εμπειρίες και βέβαια η Νταϊνέρις φτάνει επιτέλους στην έδρα της, το παλάτι Dragonstone και σχεδιάζει που θα κάνει το πρώτο ντου με τον στρατό και τους δράκους της.

Πάμε γερά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos