Η ομάδα του Deadpool κάνει ταινία το επιτραπέζιο Clue...

Δημοσίευση: 23 Ιαν. 2018, 23:24
Συντάκτης:

Ο Ράιαν Ρέινολντς αρχίζει να εξαργυρώνει την τεράστια επιτυχία του «Deadpool» με το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε με την FOX και πολύ καλά κάνει.

Έτσι, εν’όψει του sequel που αναμένουμε με ενθουσιασμό στις 16 Μαϊου, ανακοινώθηκε το πρώτο σχέδιο που θα συνεργαστεί ο 42χρονος σταρ με το στούντιο στα πλαίσια της νέας τους συμφωνίας και δεν είναι άλλο από την κινηματογραφική μεταφορά του επιτραπέζιου παιχνιδιού Clue (ή Cluedo στην ελληνική βερσιόν, αν θυμάστε).

Το παιχνίδι αφορά διάφορους διάσημους ντετέκτιβ που πρέπει να ανακαλύψουν μέσα σε ένα σπίτι ποιος έχει διαπράξει ένα έγκλημα, με ποιο φονικό όπλο και σε ποιο δωμάτιο του σπιτιού, ενώ έγινε για πρώτη φορά ταινία το 1985 στο σηνοθετικό ντεμπούτο του Τζόναθαν Λιν (The whole nine yards. Wild target), με Τιμ Κάρι και Μαντελάιν Καν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο Ρέινολντς εκτός από τον πολύ πιθανό πρωταγωνιστικό ρόλο θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού, ενώ έπεισε τους σεναριογράφους του «Deadpool», Ρετ Ριζ και Πολ Ουέρνικ να συνεργαστούν ξανά μαζί του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos