Δόθηκαν τα... γυμνά Όσκαρ!

Δημοσίευση: 3 Μαρτίου 2015, 09:04
Συντάκτης:

Έχει περάσει μία εβδομάδα από τα βραβεία Όσκαρ αλλά οι απονομές δεν τελείωσαν εκεί. H διάσημη ιστοσελίδα Mr Skin απένειμε  τα δικά της... «Γυμνά Όσκαρ». Τα Anatomy Awards, όπως ονομάζονται, απονέμονται εδώ και 16 χρόνια από το MrSkin.com, το οποίο εξειδικεύεται στους σταρς που κάνουν γυμνά και έχει περισσότερους από 10.000.000 επισκέπτες το μήνα.

Τα βραβεία Όσκαρ του MrSkin.com αφορούν στα «καλύτερα οπίσθια» (Παζ Ντε Λα Χουέρτα στο "Nurse 3D" και Κέρι Ράσελ στο τηλεοπτικό "The Americans"), στο «καλύτερο στήθος» (Αλεξάντρα Νταντάριο στο "True Detective"), στην «πιο σέξι τηλεοπτική σειρά» ("Μasters of sex"),  στο «καλύτερο ερωτικό τρίγωνο» (φυσικά της Σαρλότ Γκενσμπούρ στο "Nymphomaniac"), ενώ η Γκάια Βάις ανακυρήχθηκε η «αποκάλυψη της χρονιάς» για τις επιδόσεις της στη σειρά «Vikings».

Το βραβείο «μεγαλύτερου κύρους» φέτος απονεμήθηκε στην Τζουλιάν Μουρ για τις προκλητικές σκηνές σε εννέα διαφορετικές χολιγουντιανές ταινίες, μεταξύ των οποίων και οι "Shortcuts", "Body evidence", "Big Lebowski", "Boogie nights", "Chloe", "Don Jon"

Στη Σκάρλετ Γιόχανσον απονεμήθηκαν δύο βραβεία, το «καλύτερο γυμνό ντεμπούτο» και το «καλύτερο ολόσωμο γυμνό» στην ταινία «Under the Skin». Θυμηθείτε εδώ και κλάψτε.

Ταινία με τα καλύτερα γυμνά ανακηρύχθηκε το «Nymphomaniac», ενώ από τα βραβεία δεν θα μπορούσε να λείπει η Σάρον Στόουν, που βρεβεύτηκε με το «καλύτερο γυμνό over 50» για τις σκηνές στο «Fading Gigolo».

Υπάρχουν και κάποια πιο kinky. Μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ. 

Πρώτη δημοσίευση: 3 Μαρτίου 2015, 09:04
Ενημέρωση: 3 Μαρτίου 2015, 09:07
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos