Ο Κόλιν Φάρελ στο ‘True Detective’. Mαζί και ο Βινς Βον, ανακοινώθηκε όλο το καστ.

Δημοσίευση: 22 Σεπτεμβρίου 2014, 20:59

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Ο Κόλιν Φάρελ θα πρωταγωνιστήσει στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειρά του HBO ‘True Detective’.

Το παραπάνω επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ηθοποιός μόλις χτες, στο πλαίσιο συνέντευξής του με την Ιρλανδική εφημερίδα ‘The Sunday World’, δηλώνοντας μάλιστα ‘πολύ ενθουσιασμένος’. ‘Ξέρω ότι θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και τα γυρίσματα θα διαρκέσουν 4 με 5 μήνες. Γνωρίζω ακόμα πολύ λίγα γι’ αυτό, αλλά κάνουμε τα γυρίσματα στα πέριξ του Λος Άντελες, πράγμα που είναι πολύ βολικό για μένα, γιατί σημαίνει ότι θα μένω σπίτι και θα βλέπω τα παιδιά μου’, ανέφερε ο Φάρελ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το στόρι αφορά στην αιματηρή δολοφονία ενός επιχειρηματία το βράδυ πριν την υπογραφή ενός τεράστιας αξίας συμβολαίου στον συγκοινωνιακό τομέα, για τη διαλεύκανση της οποίας συνεργάζονται τρεις αστυνομικοί από διαφορετικές πόλεις. Μέχρι στιγμής τα ονόματα που έχουν ακουστεί εκτός από τον Φάρελ είναι των Τέιλορ Κιτς, Βινς Βον, Ρέιτσελ Άνταμς και Ελίζαμπεθ Μος.

Ειρήνη Κατσαρά

Update 24/9/14: Το HBO επιβεβαίωσε και επίσημα τα πρώτα δύο ονόματα ηθοποιών που θα στελεχώσουν το «True Detective 2». Ο Κόλιν Φάρελ θα υποδυθεί τον Ρέι Βελκόρο, έναν εκπρόσωπο του νόμου που βασανίζεται στην προσωπική του ζωή και βρίσκει διέξοδο στην κόκα. Ο Βινς Βον υποδύεται τον κακό της ιστορίας, Φρανκ Σέμιον, πρώην μαφιόζου και νυν «καθαρού» επιχειρηματία, που εμπλέκεται στην δολοφονία του πρώην συνέταιρού του. Στη νέα σεζόν του «True Detective» οι αστυνομικοί θα είναι τρεις, δυο άντρες και μια γυναίκα. Αναμένουμε τα άλλα δύο ονόματα και ελπίζουμε να μη το ρίξουν στην κωμωδία...

Update 28/10/14: Ο Τέιλορ Κιτς αποτελεί τη νέα προσθήκη στο καστ του "True detective 2" που αναμένεται ολοένα και πιο ενδιαφέρον. O 33χρονος Καναδός πρωταγωνιστής των "John Carter", "Battleship", "Lone survivor" & "The grand seduction" θα υποδυθεί τον ρόλο του Πολ Γούντραφ, ενός 28χρονου στρατιωτικού που βρίσκεται σε πειθαρχική άδεια επειδή συνελήφθη με μια πόρνη στο αυτοκίνητό του. Εκείνος θα είναι ο ένας από τους τρεις εκπροσώπους του νόμου που αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν το έγκλημα, μαζί με τον Κόλιν Φάρελ και τη γυναίκα πρωταγωνίστρια που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

Update 25/11/14:  Το ΗΒΟ ανακοίνωσε και την γυναίκα πρωταγωνίστρια για τη δεύτερη σεζόν. Η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς θα υποδύεται την Άνι Μπεζεριδις, μια ντεντέκτιβ του γραφείου του σερίφη στην Βεντούρα που η ασυμβίβαστη δεοντολογία της την θέτει απέναντι από άλλους συναδέρφους, αλλά και από το σύστημα που υπηρετεί. Επίσης, η Κέλι Ράιλι (Σέρλοκ Χολμς) θα υποδύεται την Τζόρνταν, σύζυγο του Φρανκ Σέιμον/Βινς Βον, μια πρώην ηθοποιό β' ρόλων που συμμετέχει πλήρως στις επιχειρήσεις του συζύγου της.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos