"Zoolander 2": Ασύλληπτα... τρέιλερ!

Δημοσίευση: 18 Νοε. 2015, 15:57

Όχι ότι δεν περιμέναμε κάτι έξτρα διασκεδαστικό μετά το "μινιμαλιστικό" πρώτο, αλλά το επίσημο, "κανονικό" τρέιλερ για το Ζoolander 2 δικαιώνει προσδοκίες μας και με το παραπάνω.

Συμβαίνουν τρομερά σκηνικά που πρέπει να δείτε για να τα απολαύσετε, απλά θα σημειώσουμε ότι ο Ντέρεκ Ζουλάντερ και ο Χάνσελ (Μπεν Στίλερ και Όουεν Ουίσον για όσους δεν θυμούνται -και καλά θα κάνουν να σταματήσουν να διαβάζουν-) χρησιμοποιούνται σαν πράκτορες από την Μοντάνα Γκρόσο (καυτή Πενέλοπε Κρουζ στα κόκκινα) για να ξεσκεπάσουν μια μυστική πργάνωση που ελέγχει πλέον τον κόσμο του μόντελινγκ, αλλά κυρίως για να ξανακερδίσουν την θέση τους στην κορυφή που προς το παρόν κατέχει... (κρατηθείτε) ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (σε σπαρταριστή σκηνή). Προσθέστε την Κρίστεν Ουίγκ (που δεν θα αναγνωρίσετε) και τον Ουίλ Φερέλ σαν "ανανεωμένο" Μουγκάτου (με τον οποίο θα λυγίσετε), αλλά και ένα σωρό διάσημους καλλιτέχνες που υποδύονται τον εαυτό τους και καταλαβαίνετε τις μας και σας περιμένει! Δείτε και τις φωτό στην gallery.

ΕΠΟΣ.

Update 4/12/15: Και το δεύτερο τρέιλερ είναι εξίσου ξεκαρδιστικό (αν και με πολλές ίδιες σκηνές), με την βασική διαφορά ότι περιέχει ένα μεγάλο (και αδιαπραγμάτευτο) αυτού: τα εντυπωσιακά στήθη της Πενέλοπε Κρουζ! (Που ήταν και ο λόγος που δεν έκανε καριέρα στην πασαρέλα. Και από τα οποία ζητά από τον Μπεν Στίλερ να την χουφτώσει για να την "πάρει άγρια από πίσω"...)!

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos