“Mississippi Grind”: Μέντελσον – Ρέινολντς ‘τζογάρουν’ σε Bluesy ρυθμούς

Δημοσίευση: 24 Ιουλίου 2015, 12:52

Μας κέρδισε  το πρώτο τρέιλερ από την πολυαναμενόμενη ταινία των Άννα Μπόντεν και Ράιαν Φλεκ με τίτλο “Mississippi Grind” και πρωταγωνιστές τους Μπεν Μέντελσον, Ράιαν Ρέινολντς, Σιένα Μίλερ και Άναλι Τίπτον.

Το δίδυμο των δημιουργών των ταινιών “Half Nelson”, “It’s kind of a funny story” και “Sugar” εκτός από τη σκηνοθεσία υπογράφει και το σενάριο της ταινίας, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι απέσπασε πολύ θετικές κριτικές κατά την προβολή της στο πρόσφατο φεστιβάλ του Sundance.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Τζέρι (Μέντελσον) είναι ένας ταλαντούχος αλλά ‘καμμένος’ παίκτης πόκερ που,  λόγω της εξάρτησης του από τον τζόγο, έχει χάσει τα πάντα. Η τύχη του θα αλλάξει, όταν γνωρίζει τον νεαρό και χαρισματικό Κέρτις  (Ρέινολντς) πείθοντάς τον  να τον συνοδέψει σε ένα roatrip προς τη Νέα Ορλεάνη, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα υψηλού προφίλ παιχνίδι πόκερ εκεί και να κάνουν τη ‘γερή μπάζα’. Εκεί μέσω των καταστάσεων θα αποκαλυφθούν οι αληθινοί χαρακτήρες και τα κίνητρα των συμμάχων, ενώ παράλληλα θα αναπτυχθεί μεταξύ τους μια πολύ δυνατή φιλία.

Με υπέροχες  μπλουζιές από  Hound Dog Taylor και O. V. Wright , roadtrippin’ πλάνα, νέον πινακίδες, χαρτόμουτρα, ‘μαύρη’ ατμόσφαιρα –και φυσικά τον Ράιαν μη το υποτιμούμε αυτό- το πρώτο τρέιλερ δείχνει αρκετά ενδιαφέρον, οπότε αναμένουμε προσεχώς τη συνέχεια επί της μεγάλης οθόνης.. με την ταινία να κυκλοφορεί στις Αμερικανικές αίθουσες  στις 25 Σεπτεμβρίου. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos