/ Περισσότερο Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
Θερινά Σινεμά

Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Φλοίσβος!Το MOVE IT σας πάει θερινό σινεμά το καλοκαίρι του 2018. Επισκεπτόμαστε τους πανέμορφους κινηματογράφους της πόλης και σας τους παρουσιάζουμε καταγράφοντας τις εντυπώσεις μας.

Το σινεμά είναι από τις ωραιότερες μορφές ψυχαγωγίας. Το πρόβλημα όμως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι φυσικά το πώς θα κλειστείς εντός της κινηματογραφικής αίθουσας όταν η πόλη γύρω σου παίρνει ξανά ζωή μετά από τον χειμώνα. Ευτυχώς στην χώρα μας οι επιλογές των θερινών σινεμά είναι πολλές και ο κάθε θεατής μπορεί να βρει αυτό που τον γεμίζει περισσότερο. Εμείς πάντως το βρήκαμε στον ιδανικό χώρο του Cine Φλοίσβος.

Ο μοναδικός θερινός κινηματογράφος σε όλο το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται μέσα στο καταπράσινο πάρκο του Φλοίσβου, μόλις εννιά μέτρα από την θάλασσα. Η δροσιά εδώ είναι δεδομένη και ούτε που θα θυμάσαι ότι βρίσκεσαι δίπλα στην πολύβουη λεωφόρο Ποσειδώνος, αφού οθόνη και ήχος βάζουν στο αθόρυβο κάθε είδους περισπασμό, εκτός από αυτόν της μυρωδιάς της μηχανής του ποπ κορν! Το αγαπημένο σνακ των σινεφίλ δεν λείπει από το μπαρ όμως και οι υπόλοιπες επιλογές (νάτσος, πίτσες, κοτομπουκιές, hot dog) είναι εξίσου δελεαστικές και συνδυάζονται ιδανικά με μία μπύρα από την μεγάλη γκάμα. Όπως μάθαμε και από τον ιδιοκτήτη κύριο Λάμπρο, πολλοί θαμώνες ξεκινούν από νωρίς την διασκέδαση τους στον Φλοίσβο αρχικά με μια βόλτα στην μαρίνα για να ξεφύγουν από την βουή της πόλης, έπειτα συνεχίζουν με ποτό-φαγητό στο καφέ που βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο του σινεμά και τελειώνουν –πώς αλλιώς; εννοείται με ταινία. Ο ορισμός της διασκέδασης!

Ειδυλλιακός ανοιχτός χώρος, χωρίς πολυκατοικίες και τσιμέντο να σε πνίγουν, ο ουρανός επάνω μας γεμάτος αστέρια και εμείς μπορούμε σχεδόν να μυρίσουμε την θάλασσα. Ίσως να έπαιξε ρόλο και το Adrift που παρακολουθούσαμε ή το γεγονός ότι βρισκόμασταν στην πρώτη σειρά που είναι εξοπλισμένη με ξαπλώστρες. Όπως και να’ χει το κλίμα σε απορροφούσε, η εμπειρία μας ήταν μοναδική και θα ξαναπάμε. Το Cine Φλοίσβος είναι άμεσα προσβάσιμο με το τραμ και το λεωφορείο, τόσο κοντά στην Αθήνα και ταυτόχρονα τόσο μακριά από την λογική της πόλης. Σας περιμένει!

Δημοσίευση: 8 Ιουνίου 2018, 13:26
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ruby Rose, ηθοποιός που θυμόμαστε από το Orange...
6 ώρες
Η νέα τηλεοπτική σειρά «Treadstone» θα επικεντρωθεί στο μυστικό...
6 ώρες
Scarlett Johansson forbes
Στην πρώτη θέση της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών...
21 ώρες