Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Anesis - Αίγινα!

Δημοσίευση: 7 Ιουλίου 2020, 15:32

To ΜΟVE IT συνεχίζει το αφιέρωμά του στα θερινά σινεμά - κοσμήματα της Ελλάδας. Της χώρας με τους περισσότερους θερινούς κινηματογράφους στον πλανήτη, σε αναλογία πληθυσμού και έκτασης.

Το σινέ Άνεσις βρίσκεται σε ένα γραφικό στενάκι στην καρδιά της πόλης της Αίγινας, μόλις 5 λεπτά από το λιμάνι και ακριβώς μπροστά απ'τον περίφημο πύργο του Μαρκέλλου.

Εδώ και πάνω από 50 χρόνια, ο κινηματογράφος αυτός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής διασκέδασης στο νησί.

Στην είσοδο θα σε καλωσορίσει το προσωπικό με χαμόγελο και κέφι και θα είναι στην διάθεσή σου σε οτιδήποτε χρειαστείς κατά την διάρκεια της προβολής.

Μπαίνοντας στον κατάφυτο χώρο αισθάνεσαι μία πνοή δροσιάς, η οποία ενισχύεται από τρεις ανεμιστήρες εξωτερικού χώρου για τις πιο ζεστές νύχτες.

Το πρώτο που αντικρίζεις είναι τα χαρακτηριστικά καθίσματα με το φούξια μαξιλάρι στην πλάτη και το μεγάλο, πλήρως εξοπλισμένο μπαρ με τα φρέσκα βουτυράτα ποπ κορν του.

Αφού καθίσεις αναπαυτικά στο μαξιλάρι του καθίσματος και αφεθείς στην χαλαρή ατμόσφαιρα που αποπνέει ο χώρος κάτω απ'τον έναστρο ουρανό, θα συνειδητοποιήσεις πως η απόλαυση δεν σταματάει εκεί, καθώς το Άνεσις είναι πλήρως εκσυγχρονισμένο. Θα παρακολουθήσεις στην μεγάλη οθόνη του την ταινία της επιλογής σου με 4Κ εικόνα και dolby 7.1 ήχο, για μία οπτικοακουστική εμπειρία αντάξια της τεχνολογίας στόλουςην εποχή μας.

Το 2020 σίγουρα βρίσκει τους κινηματογράφους με νέα δεδομένα και το Άνεσις έτοιμο να ανταποκριθεί, έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ώστε να απολαύσουμε την αγαπημένη μας δραστηριότητα με ασφάλεια και αυτό το καλοκαίρι.

Αίαντος & Αιάκου 16. Τηλ.: 22970 26331

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Under Paris

Under Paris

Σύνοψη:Την ώρα που η κυβέρνηση θέλει να κάνει το κομμάτι της με φιέστα αθλητών...
2 ώρες
Wicked little letters, από την Spentzos Wicked little letters, από την Spentzos