The war with grandpa

The war with grandpa - κριτική ταινίας

Ο Πίτερ και ο παππούς του, Εντ, είναι πολύ αγαπημένοι και δεμένοι μέχρι που… ο παππούς του θα μετακομίσει στο σπίτι της οικογένειάς του και θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το πιο μεγάλο κεκτημένο του, το δωμάτιό του! Ο Πίτερ, όμως, δεν το βάζει κάτω και με την βοήθεια των φίλων του θα κάνει τα πάντα για να τον διώξει! Αλλά και ο παππούς του δεν παραδίνεται εύκολα... Ένας πόλεμος είναι προ των πυλών!

O Ρόμπερτ Ντε Νίρο φροντίζει αρκετά συχνά την τελευταία δεκαετία για το κομπόδεμα του συνταξιοδοτικού και εμείς είμαστε αναγκασμένοι να υποστούμε χαζομαρούλες τύπου "Τhe war with grandpa" (και πριν λίγα χρόνια το "Dirty Grandpa"), στο οποίο η ώρα περνά με μεγάλη δυσκολία.

Θα μου πεις Ντε Νίρο είναι, έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, αλλά αυτό το χοντροκομμένο, εντελώς προβλέψιμο και ελάχιστα αστείο "πράγμα", δεν μπορεί να σε κάνει να ενδιαφερθείς σε καμία περίπτωση, παρά τους δεύτερους ρόλους από Κρίστοφερ Ουόκεν, Ούμα Θέρμαν (παγερά αδιάφορη) και Τζέιν Σέιμουρ. 

Φαρσοκωμωδία χαμηλότατου επιπέδου, με γκαγκς που μόνο από "ευγένεια" μπορείς να χαμογελάσεις αν έχεις κλείσει διψήφιο αριθμό ηλικίας σε έτη, ένα κατασκεύασμα που σίγουρα δεν κόστισε πολλά και ενδεχομένως θα τα φέρει πισω, αλλά και τι μας νοιάζει στην τελική, λογιστές δεν είμαστε. Να μην πονάνε τα ματάκια μας θέλουμε.

Πρώτη δημοσίευση: 24 Σεπτεμβρίου 2020, 14:58
Ενημέρωση: 1 Οκτ. 2020, 09:54
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The war with grandpa (Πόλεμος στο σπίτι)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
94
Εταιρία διανομής: 
Release: 
24 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos