Τραγούδα! 2

Τραγούδα! 2 - κριτική ταινίας

To «Τραγούδα! 2» γιορτάζει ξανά στη μεγάλη οθόνη το ταλέντο των ονειροπόλων, μέσα από εκπληκτικά τραγούδια καθώς το λατρεμένο Κοάλα, ο Μπάστερ Μουν και τα ζωάκια της παρέας του ετοιμάζονται για την εκθαμβωτική τους παράσταση στη λαμπερή πρωτεύουσα ψυχαγωγίας του κόσμου! Πρέπει να τα καταφέρουν και να κάνουν την απόλυτη μουσική παράσταση!

Υπάρχει βέβαια ένα μεγάλο εμπόδιο… Θα πρέπει πρώτα να πείσουν τον μεγαλύτερο ροκ αστέρα του κόσμου, τον Κλέι να παίξει μαζί τους. Η παρέα του Μπάστερ, που περιλαμβάνει μια χαρούμενη μαμά γουρουνίτσα, τη Ροζίτα, μια ροκού σκαντζοχοιρίνα, την Ας, έναν σοβαρό γορίλα, τον Τζόνι, και φυσικά το απίθανο γουρουνάκι, τον προβοκάτορα Γκάντερ.

Όλοι μαζί σαν μια ομάδα, έστω δυσλειτουργική και με μπόλικες παραξενιές, θα βάλουν τα δυνατά τους να βρουν το δρόμο για το ξακουστό θέατρο, τις τύχες του οποίου ελέγχει ένας γκάνγκστερ που τον λένε Τζίμι Κρίσταλ. Στην προσπάθειά τους να κερδίσουν τη σκηνή του θεάτρου, ο Γκάντερ έχει την τρελή ιδέα να πείσει τον μεγάλο αστέρα της παγκόσμιας μουσικής, τον ξακουστό Κλέι, να επιστρέψει στη σκηνή μαζί τους και να τραγουδήσουν το τραγούδι που θα σώσει τη ζωή τους. Το μόνο εμπόδιο είναι ότι ο Μπάστερ δεν έχει δει τον Κλέι, τον περίφημο καλλιτέχνη που παράτησε τα εγκόσμια ύστερα από την απώλεια της συζύγου του και παραμένει δέκα χρόνια απομονωμένος.

Όσο ο Γκάντερ βοηθάει τον Μπάστερ να φτιάξουν την ονειρική τους παράσταση και συνεχίζεται την προσπάθεια για να πειστεί ο Κλέι να τραγουδήσει, ανακαλύπτουμε ξανά τη δύναμης της μουσικής να θεραπεύει ακόμη και τις πιο ραγισμένες καρδιές...

Άφθονο υλικό από το making of της ελληνικής μεταγλώττισσης, εδώ.

Πρώτη δημοσίευση: 16 Δεκ. 2021, 02:19
Ενημέρωση: 26 Δεκ. 2021, 17:11
Τίτλος:
Τραγούδα! 2 (Sing! 2)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
112
Εταιρία διανομής: 
Release: 
16 Δεκεμβρίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos