Κατά τη διάρκεια μιας ημέρας Black Friday που καταλήγει σε τραγωδία, ένας μυστηριώδης δολοφόνος εμπνέεται από τη Μέρα των Ευχαριστιών και τρομοκρατεί τη Μασαχουσέτη..

Διαλέγοντας έναν -  έναν τους κατοίκους, αυτό που αρχικά μοιάζει με τυχαίες δολοφονίες εκδίκησης, γρήγορα αποκαλύπτεται πως είναι μέρος ενός μεγαλύτερου, διαβολικού σχεδίου.

Θα αποκαλύψει η πόλη το δολοφόνο ώστε να επιζήσουν τις γιορτές ή θα καταλήξουν καλεσμένοι στο διεστραμμένο εορταστικό του δείπνο;

16 χρόνια µετά το ψεύτικο τρέιλερ µιας ταινίας που δεν είχε γυριστεί, αλλά άρεσε στους φανς, ο Ιλάι Ροθ εκπληρώνει την υπόσχεσή του και παρουσιάζει ένα αυθεντικό σλάσερ, άμυαλο, αλλά ευρηματικό στις σκηνές θανάτων.

Για πολλά χρόνια, ο Roth λάµβανε µηνύµατα από τους θαυµαστές που αναρωτιόνταν αν θα έκανε την ταινία. Ο Roth ήθελε, αλλά υπήρχε ένα ζήτηµα: «Δεν είχαµε πλοκή», λέει, επισηµαίνοντας ότι το ψεύτικο τρέιλερ ήταν απλώς µία συρραφή από µαχαιρώµατα, αποκεφαλισµούς και χάος, γύρω από τη Γιορτή των Ευχαριστιών.

Ε, το ίδιο είναι ακριβώς και η ταινία (που φυσικά ελπίζει σε sequel και βλέπουμε), η οποία χάνει την ευκαιρία να διεγείρει και άλλες αισθήσεις και ανάγκες,εκτός της όρεξης για αίμα και gore, Διστάζει (ή απλά δεν μπορεί) για παράδειγμα να ασκήσει μια κριτική κατ'αναλογία για την Black Friday (όσοι το δείτε, θα καταλάβετε), ένα εύρημα που μένει εντελώς αναξιοποίητο. 

Γενικώς ο Ροθ μας έχει συνηθίσει ε κάποιες σπόντες κοινωνικού δηκτισμού, εδώ όμως το μόνο που δείχνει να τον ενδιαφέρει είναι πως θα λατασκευάσει σκηνές τρόμου και διαμελισμών κτλ κτλ κτλ

Μόνο για φανατικούς του σπορ. 

Πρώτη δημοσίευση: 7 Δεκ. 2023, 19:07
Ενημέρωση: 14 Δεκ. 2023, 01:44
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Thanksgiving
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
106
Εταιρία διανομής: 
Release: 
7 Δεκεμβρίου 2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10128
Tanweer
5947
Film Group
2726
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos