Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog - κριτική ταινίας

Ο Sonic είναι ένας χαρακτήρας γεμάτος ενέργεια και ταχύτητα. Όμως, οι εχθροί καραδοκούν και ο Sonic θα αναγκαστεί να διαφύγει από τον απομακρυσμένο πλανήτη του με τη βοήθεια της καλής του φίλης Γαμψόνυχης και ενός μαγικού χρυσού δαχτυλιδιού ώστε να πάει στον πλανήτη Γη. Τα τελευταία σοφά λόγια της Γαμψόνυχης στον Sonic, «Μην σταματάς ποτέ να τρέχεις», θα ηχούν για πάντα στον ίδιο.

Ο Sonic φτάνει στη Γη και συγκεκριμένα στη μικρή πόλη Γκριν Χιλς στη Μοντάνα, όπου φτιάχνει το σπίτι του σε μια σπηλιά σαν σωστός σκαντζόχοιρος. Εκεί, απολαμβάνει το αγαπημένο του κόμικ και την αγαπημένη του ταινία. Χρησιμοποιώντας την απίστευτη ταχύτητά του, ο Sonic κρύβεται από τους γείτονες του, νιώθοντας πως δεν είναι μέρος αυτού του κόσμου. Ωστόσο, ψάχνει να βρει παρέες στην πόλη. Ένας από αυτούς που πλησιάζει είναι ο Τομ, ο σερίφης της πόλης, τον οποίο ο Sonic αποκαλεί «Λόρδο των ντόνατς» εξαιτίας της πρωινής του όρεξης για ντόνατς και η γυναίκα του η Μάντι, την οποία αποκαλεί «Κυρία των πρέτσελ» .

Αφού παρακολούθησε ένα τοπικό αγώνα μπέιζμπολ, ο Sonic πηγαίνει στο γήπεδο και χάρη στην ταχύτητά του, παίζει απ’ όλα τα πόστα μόνος του. Κατά λάθος, προκαλεί μπλακάουτ και αφήνει ολόκληρη την περιοχή χωρίς ρεύμα. Το ξαφνικό αυτό περιστατικό τραβάει την προσοχή του στρατού και της CIA, που αναθέτουν στον ασυμβίβαστο, μανιακό και ιδιοφυή Δρ. Ρομπότνικ να εντοπίσει την πηγή του προβλήματος.

Πρώτη δημοσίευση: 20 Φεβ. 2020, 00:44
Ενημέρωση: 27 Φεβ. 2020, 04:23
Τίτλος:
Sonic the Hedgehog (Sonic: Η ταινία)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
99
Εταιρία διανομής: 
Release: 
20 Φεβρουαρίου 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos