Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog

Ο Sonic είναι ένας χαρακτήρας γεμάτος ενέργεια και ταχύτητα. Όμως, οι εχθροί καραδοκούν και ο Sonic θα αναγκαστεί να διαφύγει από τον απομακρυσμένο πλανήτη του με τη βοήθεια της καλής του φίλης Γαμψόνυχης και ενός μαγικού χρυσού δαχτυλιδιού ώστε να πάει στον πλανήτη Γη. Τα τελευταία σοφά λόγια της Γαμψόνυχης στον Sonic, «Μην σταματάς ποτέ να τρέχεις», θα ηχούν για πάντα στον ίδιο.

Ο Sonic φτάνει στη Γη και συγκεκριμένα στη μικρή πόλη Γκριν Χιλς στη Μοντάνα, όπου φτιάχνει το σπίτι του σε μια σπηλιά σαν σωστός σκαντζόχοιρος. Εκεί, απολαμβάνει το αγαπημένο του κόμικ και την αγαπημένη του ταινία. Χρησιμοποιώντας την απίστευτη ταχύτητά του, ο Sonic κρύβεται από τους γείτονες του, νιώθοντας πως δεν είναι μέρος αυτού του κόσμου. Ωστόσο, ψάχνει να βρει παρέες στην πόλη. Ένας από αυτούς που πλησιάζει είναι ο Τομ, ο σερίφης της πόλης, τον οποίο ο Sonic αποκαλεί «Λόρδο των ντόνατς» εξαιτίας της πρωινής του όρεξης για ντόνατς και η γυναίκα του η Μάντι, την οποία αποκαλεί «Κυρία των πρέτσελ» .

Αφού παρακολούθησε ένα τοπικό αγώνα μπέιζμπολ, ο Sonic πηγαίνει στο γήπεδο και χάρη στην ταχύτητά του, παίζει απ’ όλα τα πόστα μόνος του. Κατά λάθος, προκαλεί μπλακάουτ και αφήνει ολόκληρη την περιοχή χωρίς ρεύμα. Το ξαφνικό αυτό περιστατικό τραβάει την προσοχή του στρατού και της CIA, που αναθέτουν στον ασυμβίβαστο, μανιακό και ιδιοφυή Δρ. Ρομπότνικ να εντοπίσει την πηγή του προβλήματος.

Δημοσίευση: 20 Φεβ. 2020, 00:44
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τίτλος:
Sonic the Hedgehog (Sonic: Η ταινία)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
99
Εταιρία διανομής: 
Release: 
20 Φεβρουαρίου 2020
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Beatriz at dinner

Beatriz at dinner

Η Beatriz εργάζεται ως μασέζ και εναλλακτική θεραπεύτρια εντός και εκτός ενός θεραπευτικού κέντρου...
14 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6900
Spentzos
6000
Feelgood
4752
Tanweer
2820
Spentzos
2800