The riot club

Φάρσες, ακραίες πλάκες και εκκεντρικές εκδηλώσεις είναι στο καθημερινό μενού της διασκέδασης των φοιτητών του πανεπιστημίου της Οξφόρδης που ανήκουν στην περιβόητη «Λέσχη της Κομψής Αλητείας»

Bασισμένη σε βραβευμένο θεατρικό έργο, αλλά και το πραγματικό «The Bullingdon Club» της Οξφόρδης, η ταινία της Λόνε Σέρφινγκ δεν έχει δυστυχώς την παραμικρή αίσθηση κινηματογραφικής οικονομίας.

Πλατειάζει με το καλημέρα, είναι υπερβολική, αχρείαστα μελό, εντελώς διδακτική, φλυαρεί αμπελοφιλοσφικά, δεν μπαίνει στο ζουμί, δεν πείθει, δεν ολοκληρώνει ποτέ μια αρχική γόνιμη ιδέα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βασισμένη στο θεατρικό της Λόρα Ουέιντ, “Posh”, που ανέβηκε για πρώτη φορά το 2010, η ταινία είναι σκηνοθετημένη από την Λόνε Σέρφινγκ (“An Education”, “One Day”) και πρωταγωνιστούν οι Σαμ Κλάφλιν (“Hunger Games”), Σαμ Ριντ (“Anonymous”), Νάταλι Ντόρμερ (“Captain America”) και Ντάγκλας Μπουθ (“Noah”).

Πολλοί από τους ισχυρούς και σημαντικούς ανθρώπους του κόσμου ετούτου, υπήρξαν κάποτε φοιτητές σε ευαγή ακαδημαϊκά ιδρύματα. Φήμες λένε πως κάποιοι από αυτούς συμμετείχαν, ενδεχομένως, σε σκοτεινές και μυστικές λέσχες εξουσίας. Πόσο βαθιά μπορεί να σκάψει κανείς σ’ αυτά τα φυτώρια ασυδοσίας και καταχρήσεων που, λέγεται ότι, προετοιμάζουν με τον πιο ακραίο τρόπο τους ηγέτες της επόμενης γενιάς; Βασισμένο στην τεράστια θεατρική επιτυχία της Λόρα Ουέιντ, το ομώνυμο αγωνιώδες θρίλερ «The Riot Club» (Η Λέσχη της Κομψής Αλητείας) αφηγείται τα κατορθώματα και τα βρόμικα μυστικά μιας κλειστής λέσχης προπτυχιακών, πλούσιων και κακομαθημένων, νεαρών φοιτητών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, οι οποίοι άθελά τους έβαψαν τα χέρια τους με αίμα.

Πρώτη δημοσίευση: 22 Οκτ. 2014, 19:21
Ενημέρωση: 29 Οκτ. 2014, 18:19
Τίτλος:
The riot club (Η λέσχη της κομψής αλητείας)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
104
Εταιρία διανομής: 
Release: 
23 Οκτωβρίου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos