Σύνοψη: Σε μια κοινότητα συνταξιούχων, δύο τολμηρές γυναίκες αποφασίζουν να δημιουργήσουν μια ομάδα …μαζορετών, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι ποτέ πολύ αργά για καινούργιες αρχές!

H Βρετανίδα σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Ζάρα Χέις, έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε την ταινία, η οποία αποτελεί και την πρώτη της σκηνοθετική προσπάθεια με ταινία μυθοπλασίας.

“Αρχικά σκεφτόμουν να γυρίσω  ένα ντοκιμαντέρ για τις μαζορέτες μεγαλύτερης ηλικίας , αλλά όσο το έψαχνα συνειδητοποίησα ότι αυτή η ιδέα θα μπορούσε να γίνει ταινία μυθοπλασίας. Ελάχιστες είναι οι ταινίες με γυναίκες μεγάλης ηλικίας που χορεύουν και νιώθουν ελεύθερες με το σώμα τους. Μου φάνηκε σχεδόν επαναστατική η ιδέα του να φτιάξω μια ιστορία απ’ αυτό "δηλώνει η σκηνοθέτης.

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η ταινία επικεντρώνεται στον χαρακτήρα που ερμηνεύει η σπουδαία Νταιάν Κίτον, την Μάρθα, μια γυναίκα που αποφασίζει να ξεκινήσει μια ομάδα με μαζορέτες, μαζί με μερικές ακόμη τολμηρές κυρίες που φιλοξενούνται στην κοινότητα συνταξιούχων στην οποία μόλις μετακόμισε.

Πρώτη δημοσίευση: 13 Ιουνίου 2019, 10:15
Ενημέρωση: 20 Ιουνίου 2019, 03:29
Τίτλος:
Poms (Κορίτσια κάποιας ηλικίας)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
91
Εταιρία διανομής: 
Release: 
13 Ιουνίου 2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos