Σύνοψη: Μια ελίτ ομάδα πυροσβεστών καλείται να διασώσει τρία μικρά αδέρφια από μια πυρκαγιά. Τα καταφέρνουν, όμως αμέσως μετά άθελά τους αναγκάζονται και να τα προσέξουν καθώς αδυνατούν να εντοπίσουν τους γονείς των παιδιών, με τα πιτσιρίκια να κάνουν τη ζωή τους πολύ δύσκολη.

Άποψη: Κάτι ανάμεσα σε Daddy Day Care με τον Eddie Murphy και το Tooth Fairy με τον Dwayne Johnson, το Παίζοντας με την φωτιά είναι ακόμα χειρότερο από όσο  μπορεί να υποδεικνύει η σύγκρουση με δύο πολύ κακές ταινίες της προηγούμενης δεκαετίας.

Ο John Cena, ένας παλαιστής και όχι ιδιαίτερα ταλαντούχος ηθοποιός, υποδύεται έναν πυροσβέστη που κατά την διάρκεια μιας αποστολής, αναλαμβάνει να κάνει το babysitting στα παιδιά τα οποία σώζει από μια πυρκαγιά, τα οποία όμως άθελά τους ή μη του βγάζουν το λάδι. Και αν αυτό μπορούσε να θεωρηθεί αστείο στα 00s, είναι κάπως θλιβερό ότι λίγο πριν μπούμε στην δεκαετία του 2020, εξακολουθούν να βγαίνουν ταινίες με ένα τόσο αφελές χιούμορ, ή για την ακρίβεια μια τόσο αφελή και χοντροκομμένη πλάκα, μιας και το χιούμορ απαιτεί εκ προοιμίου ευφυία. Τίποτα δεν πάει καλά κατά την διάρκεια αυτού του babysitting με τα ζαβολιάρικα παιδιά και τίποτα δεν πάει καλά με το σενάριο της ταινίας του Andy Fickman. Μια παραγωγή της Nickelodeon Movies που είναι λες και είναι παιδική σειρά της Nickelodeon για 7χρονα.

Από εκεί και πέρα, δύσκολα μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε άλλος χωρίς να νιώσει άβολα για το τελικό αποτέλεσμα και για αυτό το οποίο βλέπει. Εύκολα gags επιπέδου Σεφερλή, που πιθανόν θα δούμε αντίστοιχα στην επερχόμενη ταινία του, παιδιάστικα αστεία και παντελής έλλειψη χιούμορ ή έστω υποκριτικού ταλέντου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της ταινίας. Εξαιρούμε βέβαια τον John Leguizamo, ένα πολύ ταλαντούχο ηθοποιό που έχει την μοίρα σχεδόν κάθε ταλαντούχου ηθοποιού που δεν καταφέρνει να γίνει πρωταγωνιστής, γίνεται δευτεραγωνιστής σε μέτριες ή κακές ταινίες.

Αν το βλέπαμε εξ αρχής ως ένα τηλεοπτικό σίριαλ στο Nickelodeon για πολύ μικρής ηλικίας παιδιά, η αντιμετώπιση θα ήταν διαφορετική, αλλά τώρα ως κινηματογραφική ταινία με ευκολία μπαίνει στις χειρότερες της φετινής χρονιάς.

Πρώτη δημοσίευση: 5 Δεκ. 2019, 13:22
Ενημέρωση: 12 Δεκ. 2019, 05:41
Τίτλος:
Playing with fire (Παίζοντας με την φωτιά)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
96
Εταιρία διανομής: 
Release: 
5 Δεκεμβρίου 2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
9 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos