Peter Rabbit 2: The Runaway

Peter Rabbit 2: The Runaway - κριτική ταινίας

Ο παιχνιδιάρης, σκανταλιάρης και ακαταμάχητος λαγός επιστρέφει δριμύτερος με νέες περιπέτειες, αυτή τη φορά στη μεγάλη πόλη. Ο Πίτερ Ράμπιτ αποκτά φήμη, παθαίνει κρίση ταυτότητας και το σκάει από την οικογένειά του, για να βρει τον εαυτό του.

Στη νέα ταινία του άτακτου λαγού, ο Φάνης Μουρατίδης δανείζει τη φωνή του στον Πίτερ, ενώ η Στεφανία Λυμπερακάκη -που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το “Last Dance”- χαρίζει τη φωνή της στην αξιαγάπητη Αμέλια, που θέλει να κάνει τον Πίτερ δικό της.

Σύνοψη: Ο αξιαγάπητος κατεργάρης είναι πάλι κοντά μας. Η Μπι, ο Τόμας, ο Πίτερ και οι αδελφές του έχουν φτιάξει μια μικρή οικογένεια, αλλά ο Πίτερ δεν μπορεί να αποποιηθεί την άτακτη φύση του. Μακριά από τον κήπο, ο Πίτερ παρασύρεται σε έναν κόσμο που οι σκανταλιές χαίρουν εκτίμησης, αλλά όταν η οικογένειά του ρισκάρει τα πάντα για να τον βρει, πρέπει να επιλέξει τι είδους λαγός θέλει να είναι.

Πρώτη δημοσίευση: 4 Νοε. 2021, 01:43
Ενημέρωση: 11 Νοε. 2021, 00:34
Τίτλος:
Peter Rabbit 2: The Runaway
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
93
Εταιρία διανομής: 
Release: 
4 Νοεμβρίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos