Σύνοψη: Ο Λεονάρντο είναι ένας κακομαθημένος ζάμπλουτος ο οποίος παθαίνει αμνησία μετά από πτώση στη θάλασσα από το σκάφος του. Στην κοντινή πόλη που ξεβράστηκε τον βρίσκει η Κέιτ, μία εργαζόμενη μητέρα στην οποία ο Λεονάρντο χρωστάει χρήματα, και έτσι δεν χάνει ευκαιρία και τον πείθει ότι είναι σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της.

Άποψη: Τα remakes επιτυχημένων ταινιών δεν είναι και το ευκολότερο concept που μπορεί να φέρει εις πέρας ένας σκηνοθέτης, ειδικά αν η πρωτότυπη ταινία φέρει μεγάλη ιστορία ή αν έχει γίνει αγαπητή από το κοινό. To Overboard του 1987 είναι μια τέτοια ταινία στην οποία ο Κετ Ράσελ “εκδικείται” την πάμπλουτη, αφόρητη Γκόλντι Χον λέγοντας της ότι είναι γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του, κάνοντας τρομερή επιτυχία στο box office εκείνης της χρονιάς. Φέτος, η ιστορία επαναλαμβάνεται… από την ανάποδη, καθώς η Άννα Φάρις είναι αυτή που θα παγιδεύσει τον Εουτζένιο Ντερμπέζ σε ένα σκηνικό προσαρμοσμένο στο παρόν αλλά με ανάλογες δόσεις χιούμορ.

Βέβαια, το συγκεκριμένο ριμέικ δεν ήταν δύσκολο στην υλοποίησή του αφού χρησιμοποιούνται αυτούσιες ατάκες από την αρχική ταινία αλλά και η πορεία που ακολουθείται μέχρι την αποκάλυψη της αλήθειας ελάχιστα διαφέρει από το ορίτζιναλ. Αυτό που κάνει την ουσιαστική διαφορά είναι η αλλαγή των ρόλων και η μίξη του Μεξικάνικου στοιχείου στην ιστορία την οποία παρακολουθείς ευχάριστα, ακόμα και αν δεν έχεις δει το πρωτότυπο.

Η επιλογή του Εουτζένιο Ντερμπέζ (How to Be a Latin Lover) μπορεί να μην είναι η αγαπημένη μας, εναρμονίζεται παρόλα αυτά με την χαλαρή και αστεία Άννα Φάρις (What’s Your Number) και μαζί λειτουργούν σαν ζευγάρι περισσότερο από Χον/Ράσελ, με καλύτερες αστείες σκηνές μέχρι και την τελευταία στιγμή  από το σενάριο του Μπομπ Φίσερ (Γαμομπελάδες). Έως ότου το Χόλιγουντ σταματήσει να ανακυκλώνει «σιγουράκια» του παρελθόντος, το Overboard θα σας κρατήσει καλή παρέα.

Πρώτη δημοσίευση: 3 Μαΐου 2018, 04:03
Ενημέρωση: 10 Μαΐου 2018, 05:26
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Overboard (Ζευγάρι με το ζόρι)
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
112
Εταιρία διανομής: 
Release: 
3 Μαϊου 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ