Office Christmas Party

office christmas party - κριτική ταινίας

Σύνοψη: Η Διευθύνων Σύμβουλος μιας επιτυχημένης εταιρίας (Τζένιφερ Άνιστον) θέλει να κλείσει το παράρτημα που δουλεύει ο άσωτος αδελφός της (Τ. Τζ. Μίλερ). Εκείνος, όμως, μαζί με τον Διευθυντή του Τεχνικού Τμήματος (Τζέισον Μπέιτμαν) θα προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν έναν μεγάλο πελάτη, οργανώνοντας ένα επικό χριστουγεννιάτικο πάρτι, προκειμένου να σώσουν την εταιρία τους.

Άποψη: Mια απόλυτη Χριστουγεννιάτικη παρτάρα με μουσικές, ποτάρες, όμορφες παρουσίες, χοντράδες ενίοτε, έξαλλη διάθεση για διασκέδαση, απόλυτα στο πνεύμα των... Χριστουγέννων με λίγα λόγια. 

Τώρα, αν αυτό στοιχειοθετεί μια ταινία με μίνιμουμ εξέλιξη, πλοκή και προβληματισμό είναι ένα άλλο ζήτημα, αλλά αυτή η ξέφρενη μίξη από Hangover & Horrible Bosses, σκηνοθετημένη από τους δημιουργούς των Βlades Of Glory & The Switch και με έμπειρους ηθοποιούς του είδους στο καστ (Μπέιτμαν, Άνιστον, ΜαΚίνον Μουν, Μπελ), δεν σε προσβάλει, αντιθέτως σε διασκεδάζει απόλυτα.

Δείτε το σαν ένα μυοχαλαρωτικό στον πιασμένο αυχένα, μετά από τόσες ώρες στο γραφείο...

Πρώτη δημοσίευση: 9 Δεκ. 2016, 21:17
Ενημέρωση: 15 Δεκ. 2016, 17:54
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Office Christmas Party (Office Christmas Party)
Είδος: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
105
Εταιρία διανομής: 
Release: 
8 Δεκεμβρίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos