Πρόκειται για την ταινία που έκοψε μόλις 97 λίρες στην Αγγλία μέσα στο πρώτο σαββατοκύριακο προβολής της. «Την χειρότερη ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν ποτέ ο Αλ Πατσίνο και ο Άντονι Χόπκινς», σύμφωνα με μερίδα των αλλοδαπών ΜΜΕ. 

Mπορεί να μην είναι τόσο κακή, αλλά είναι εντελώς αδιάφορη (και μία από τα ίδια)  και ειλικρινά δεν γνωρίζω πόσο καλύτερο μπορεί να είναι αυτό για ένα φιλμ με τέτοιο καστ. 

Υπεύθυνος για το επίτευγμα, ο πρωτοεμφανιζόμενος σαν σκηνοθέτης (και παραγωγός της "Κατάρας" και του τηλεοπτικού "The following") Σιντάρο Σιμοσάουα, ο οποίος προσπαθεί με μεγάλη αγωνία να χτίσει μια απειλητική ατμόσφαιρα στο φιλμ του οπτικά, αλλά που δεν κάνει απολύτως τίποτα για να την υποστηρίξει, τόσο με το εντελώς προβλέψιμο σενάριο, αλλά και με την τραγική καθοδήγηση και το ευτελές καδράρισμα των ηθοποιών, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς μοιάζουν να κάνουν αγγαρεία. Αποτέλεσμα, το οικοδόμημα να καταρρεύσει.

Προφανώς και η εταιρεία διανομής (έστω και μετά από αναβολές) πόνταρε στα πολύ εμπορικά πρωταγωνιστικά ονόματα και αψήφησε τις κάκιστες κριτικές (και το γεγονός ότι το φιλμ βρίσκεται σχεδόν ένα τρίμηνο στα torrents), όμως πολύ δύσκολα αναμένεται να δικαιωθεί από αυτό το κακοστημένο, αναληθοφανές συνοθύλευμα.

Σύνοψη: Ο Μπεν είναι ένα φιλόδοξος και πολύ ικανός νέος δικηγόρος, έτοιμος να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Αποφασισμένος να γίνει συνέταιρος στην δικηγορική εταιρία που εργάζεται, πατάει επί πτωμάτων προκειμένου να κερδίσει κάποιες υποθέσεις. Όταν του ανατίθεται μια υπόθεση εναντίον του προέδρου μιας πανίσχυρης φαρμακοβιομηχανίας θεωρεί ότι είναι η ευκαιρία του να ξεχωρίσει και πιστεύει ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Όμως εμφανίζεται στην ζωή του η μυστηριώδης Έμιλι, η πρώην κοπέλα του από το κολέγιο και τελείως αναπάντεχα τα πράγματα θα πάρουν πολύ δυσάρεστη τροπή. Ο Μπεν σύντομα θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια υπόθεση εκβιασμού, δολιοφθοράς και δωροδοκίας.

 

Πρώτη δημοσίευση: 14 Ιουλίου 2016, 14:14
Ενημέρωση: 21 Ιουλίου 2016, 20:39
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Misconduct (Παιχνίδι χωρίς κανόνες)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
106
Εταιρία διανομής: 
Release: 
14 Ιουλίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Run Sweetheart Run

Run Sweetheart Run

Θα το βρείτε: Amazon Prime Video

Σύνοψη: Ασκούμενη δικηγόρος αναγκάζεται να βγεί με πελάτη του αφεντικού της, όλα μοιάζουν ονειρικά...
1 ημέρα