Μόνο 20 εισιτήρια έκοψε η νέα ταινία των Πατσίνο/Χόπκινς!

misconduct
Δημοσίευση: 9 Ιουνίου 2016, 17:25

Αρκετοί το χαρακτήρισαν αποκαθήλωση, σίγουρα πάντως πρόκειται για τεράστια έκπληξη, που είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί ξανά.

Ποιος να το περίμενε ότι μια ταινία με τον Αλ Πατσίνο και τον Αντονι Χόπκινς θα έκοβε εισιτήρια μόλις 97 λίρες στην Αγγλία, δηλαδή 124 ευρώ, μέσα στο σαββατοκύριακο!

Η ταινία «Misconduct» έκανε πρεμιέρα στη Μεγάλη Βρετανία την Παρασκευή 3 Ιουνίου, σε πέντε κινηματογραφικές αίθουσες κόβοντας συνολικά εισιτήρια 97 λιρών, δηλαδή 19,40 λίρες για κάθε κινηματογράφο! Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στις 6,20 λίρες οπότε αυτό σημαίνει ότι μονάχα τρεις με τέσσερις θεατές είδαν την ταινία σε κάθε κινηματογράφο μέσα σε ολόκληρο το σαββατοκύριακο!

Η αλήθεια είναι ότι οι κριτικοί το ξέσκισαν το φιλμ, γράφοντας για «τη χειρότερη ταινία που έκαναν ποτέ ο Αντονι Χόπκινς και ο Αλ Πατσίνο», ή ότι «θα έπρεπε να διδάσκεται στις σχολές κινηματογράφου ως υπόδειγμα για το πώς δεν πρέπει να γυρίζεις μια ταινία».

Αν αυτό σας λέει κάτι, στο Rotten Tomatoes έχει 8%, στο Metacritic 24%, ενώ υπάρχει στα torrents εδώ και ένα δίμηνο.

Η ταινία αποτελεί ένα θρίλερ σε σκηνοθεσία του πρωτοεμφανιζόμενου Σιντάρο Σιμοσάουα, όπου ένας φιλόδοξος νεαρός δικηγόρος αναλαμβάνει μια υπόθεση ενάντια σε ένα διεφθαρμένο υψηλά ιστάμενο στέλεχος μιας μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας, για να βρεθεί σύντομα μπλεγμένος σε μια πλεκτάνη που περιλαμβάνει εκβιασμούς, φόνους και απαγωγές.

Συμπρωταγωνιστούν οι Τζος Ντουμέλ, Μαλίν Ακερμαν, Τζούλια Στάιλς, Άλις Ιβ, ενώ στις ελληνικές αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιουνίου.

Παραμένει άγνωστο αν τελικά θα ισχύσει η ημερομηνία.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση με το τρέιλερ, αν καταφέρετε να το δείτε αμερόληπτα: 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463