Ένα κορίτσι ανακαλύπτει ξαφνικά ότι µπορεί να βλέπει τους φανταστικούς φίλους όλων των παιδιών. Με τη νέα της υπερδύναµη, ξεκινά µια µαγική περιπέτεια για να επανασυνδέσει τους ξεχασµένους Φανταστικούς Φίλους µε τα αντίστοιχα παιδιά.

Ο Τζον Κραζίνσκι παρουσιάζει µία περιπέτεια για όλη την οικογένεια που ανοίγει την πόρτα σε έναν παραµυθένιο κόσµο γεµάτο µε φανταστικούς φίλους, τους ΦίΦι.

Η έµπνευση ήρθε από τα ίδια του τα παιδιά: «Πάντα ήθελα να κάνω µία ταινία για τα παιδιά µου. Η Έμιλι (Μπλαντ, σύζυγός του) λέει ότι τις ταινίες «Ένα Ήσυχο Μέρος» (Α Quiet Place) δεν θα µπορούν να τις δουν για καιρό. Τις πρώτες µέρες της πανδηµίας, πέρασα πολύ χρόνο µε την τότε 8χρονη και 6χρονη κόρη µου και αντιλήφθηκα τη δύναµη της φαντασίας τους. Όµως, καθώς η πανδηµία συνεχιζόταν, παρατήρησα ότι ο ενθουσιασµός τους έφθινε. Ενώ είχαν πολλή ενέργεια στην αρχή, µετά άρχισαν να γίνονται πιο επιφυλακτικές µε τα πάντα. Σκέφτηκα ότι θα ήταν εκπληκτικό να µεταφέρουµε τη µαγεία στον δικό µας πραγµατικό κόσµο. Θέλω οι θεατές να φύγουν από την αίθουσα µε την πεποίθηση ότι αν πιστεύεις σε κάτι µεγαλύτερο και πιο όµορφο, τότε αντέχεις περισσότερο. Αυτό είναι το είδος της ιστορίας που πάντα ήθελα να διηγηθώ».

Τα λέει πολύ καλύτερα από ότι τα δείχνει στο τελικό αποτέλεσμα. 

 

Πρώτη δημοσίευση: 23 Μαΐου 2024, 02:20
Ενημέρωση: 29 Μαΐου 2024, 23:18
Τίτλος:
If (Φανταστικοί φίλοι)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
104
Εταιρία διανομής: 
Release: 
23 Μαϊου 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos