Σύνοψη: Μια παρέα από στρίπερ στη Νέα Υόρκη θα ενώσει τις δυνάμεις της, κλέβοντας και εξαπατώντας πλούσιους άντρες της Γουόλ Στριτ. Το σχέδιό τους έχει μεγάλη επιτυχία, μέχρι που τα πράγματα αρχίζουν να βγαίνουν εκτός ελέγχου.

Άποψη: Μια sexy όσο δεν πάει ντραμεντί που βασίζεται στο άρθρο "The Hustlers at Scores” της Τζέσικα Πρέσλερ, το οποίο δημοσιεύτηκε στο New York Magazine το 2015 σχετικά με κάποιες στρίπερ που ξεγέλασαν πολλούς χρηματιστές της Wall Street υπερχρεώνοντάς τους για μια βραδιά απόλαυσης και κατακλέβοντας τις πιστωτικές τους κάρτες. 

Η Τζέινφερ Λόπεζ είναι αυτή που ξεχωρίζει με μια τρομερά άνετη ερμηνεία (οκ, βοηθά και το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό και το αψεγάδιαστο κορμί της), απόλυτα φυσική σε βαθμό που κάποιες στιγμές να μην ξεχωρίζεις αν υποκρίνεται ή όχι, με αποτέλεσμα κάποια διεθνή ΜΜΕ να ξεκίνησαν ήηδ κουβέντα για πιθανή οσκαρική υποψηφιότητα.

Υπερβολές, πάντως η αύρα της παρασέρνει και τις υπόλοιπες του πρωταγωνιστικού καστ (η Κοστάνς Γου του Crazy Rich Asians, η Λίλι Ράιχναρντ του Riverdale και η Κίκι Πάλμερ του Scream Queens) σε ένα δεμένο combo καστ με συνοχή και ομοιογένεια. 

Δυστυχώς όμως το φιλμ δεν καταφέρνει να ισορροπήσει μεταξύ θρίλερ (όταν αρχίζουν τα πρώτα λάθη) και δράματος (οι δύο εξ'αυτών ανύπαντρες μητέρες), δεν αποφεύγει πάμπολλες δημοιυργικά δραματικές ευκολίες και διδακτισμούς και καταφέρνει απλά να ξύσει την επιφάνεια του "σκοτεινού αμερικανικού ονείρου" και ελάχιστες στιγμές μόνο καταφέρνει να εμβαθύνει πραγματικά. 

Προς τιμήν της η σκηνοθέτιδα, προσπαθει να προσεγγίσει με ευαισθησία τους γυναικείους χαρακτήρες της και δεν υποκύπτει στον πειρασμό της ηδονοβλεπτικής ματιάς που είναι προφανής και λόγω θέματος και λόγω έμψυχου... δυναμικού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελικά καταφέρνει να απαγκιστρωθεί από τις συμβάσεις του μέινστριμ χολλυγουντιανού crowd pleaser.

Πρώτη δημοσίευση: 17 Οκτ. 2019, 18:05
Ενημέρωση: 24 Οκτ. 2019, 12:19
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Hustlers (Επικίνδυνες κυρίες)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
110
Εταιρία διανομής: 
Release: 
17 Οκτωβρίου 2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ